Gabric Kaza Geçirdi, Durumu Ağır! - Son Dakika
Spor

Gabric Kaza Geçirdi, Durumu Ağır!

Gabric Kaza Geçirdi, Durumu Ağır!

Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen Drago Gabric'in, trafik kazası geçirdiği ve durumunun kritik olduğu öğrenildi.

24.05.2011 10:00

Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen Drago Gabric'in, trafik kazası geçirdiği ve durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Başkent ekibinin sezon başında Trabzonspor'dan kiraladığı 24 yaşındaki futbolcu Gabric'in, ülkesi Hırvatistan'da trafik kazası geçirdiği ve durumunun kritik olduğu ifade edildi. Yoğun bakıma alınan Hırvat oyuncunun 2 gün uyutulacağı öğrenildi.

Ankaragücü yönetiminin ise kaza sonrasında Gabric'in durumuyla ilgili yakınlarından bilgi aldığı ve futbolcuyla ilgili ellerinden gelen her şeyi yapacağı bildirildi. Ankaragücü Genel Menajeri Ender Yurtgüven ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Gabric, kendi özel arabasıyla seyir halindeyken kaygan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kaza bu şekilde meydana geldi. Kız arkadaşının durumu iyi. Kendisinin ise beyninde hasar olduğu ve Split Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda ve 48 saat uyutulacak. 48 saat sonra durumu netleşecek. 48 saat sonraki duruma göre yönetim olarak kendisini ziyaret edeceğiz. Futbolcumuza acil şifalar diliyoruz. "

Trabzonspor kulübü resmi internet sitesi aracılığıyla şu açıklamayı yaptı;

"2010-2011 sezonunda kiralık olarak Ankaragücü forması giyen oyuncumuz, dün yaz tatilini geçirmek üzere ülkesine gittikten sonra bu akşam yerel saatle saat 18. 20 sularında Split kenti yakınlarındaki güney otoyolunda yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda BMW marka aracının kontrolünü kaybetti ve kaza yaptı.

Oyuncumuz bilinci kapalı bir durumda Split Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakıma alınırken doktorlar, 24 yaşındaki sporcumuzun kafatası ve beynine aldığı darbeler nedeniyle hayati tehlike altında bulunduğunu bildirdi.

Oyuncumuzun bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ediyor ve kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. "

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Gabric Kaza Geçirdi, Durumu Ağır! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement