Galatasaray 5 Dakikada 3 Attı - Son Dakika
Spor

Galatasaray 5 Dakikada 3 Attı

Galatasaray 5 Dakikada 3 Attı

Mustafa Denizli, Karşıyaka ile oynanan maçta ilk mücadeleye göre 11'de 6 değişiklik yaptı.

12.01.2016 23:02

Mustafa Denizli, Karşıyaka ile oynanan maçta ilk mücadeleye göre 11'de 6 değişiklik yaptı.

Sarı-kırmızılı ekipte Bilal Kısa, Selçuk İnan, Donk, Hakan Balta, Olcan Adın ve Denayer'in yerine Jem Paul Karacan, Rodriguez, Chedjou, Carole, Koray Günter ve Emre Çolak forma şansı buldu.

Ev sahibi Karşıyaka ise ilk maçtan farklı olarak kaleci Erhan Erentürk, Ömer Can Sokullu ve Gökhan Ünal'ın yerine Ersin Aydın, Fehim Mücahit Serçe ve Anıl Çıracı ile maça başladı.

Maça hem ev sahibi Karşıyaka hem de Galatasaray fazla risk almadan başladı. İki takım da pozisyon üretmekte zorlanırken, yakalanan şansları da değerlendiremediler.

Mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı hızlı başladı. Önce Karşıyaka ardından Galatasaray gole yaklaştı ancak yine sonuç çıkmadı.

Soldan Carole'ün geliştirdiği atakta Sinan Gümüş vuramadı, Emre Çolak'ın şutu direkten döndü. Topu önünde bulan Umut Bulut'un şutu ise direk dibinden auta çıktı.

İkinci yarıda Karşıyaka ataklarını daha da arttırdı ve Galatasaray kalesinde tehlikeli olmaya başladı. Ev sahibi Karşıyaka önce Necati Ateş, ardından kullanılan bir serbest vuruşta boşta kalan toptan yararlanamadı.

Galatasaray, Emre Çolak'ın ardından Koray'ın da vuruşunda direğe takıldı.

Maçın bitimine 6 dakika kala Olcan Adın'ın sağdan kullandığı serbest vuruşta Karşıyaka kalecisi boşa çıktı. Boşta kalan topa Chedjou dokundu ve takımını öne geçirdi.

1 dakika sonra bir kez daha Olcan - Chedjou anlaşmasıyla fark 2'ye çıktı. Sağdan kullanılan köşe vuruşunu Olcan Adın penaltı noktası üzerine ortaladı. Chedjou, düzgün bir kafa vuruşuyla takımını rahatlattı.

Olcan adın gecenin yıldızı oldu. 89. dakikada bir kez daha sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Olcan Adın geçti. Olcan'ın arka direğe gönderdiği topu iyi takip eden Sinan Gümüş topu ağlara gönderdi ve farkı üçe çıkarttı.

90+1. dakikada Karşıyaka lehine penaltı düdüğü geldi. Topun başına geçen eski Galatasaraylı Necati Ateş topu filelere gönderdi ve maçın skorunu belirledi. 1-3

Kastamonuspor 1966 1 - 2 Akhisar Belediyespor

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. hafta ilk maçında Akhisar Belediyespor, Kastamonuspor'u 2-1 yenerek puanını 4'e çıkardı.

Bu maçın ardından ev sahibi Kastamonuspor 1 puanla son sırada kalırken, Akhisar 4 puanla 3. sırada yer aldı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Galatasaray 5 Dakikada 3 Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement