Galatasaray, Alex Tyus ile 2 Yıllık Anlaşma Sağladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Alex Tyus ile 2 Yıllık Anlaşma Sağladı

Galatasaray Odeabank, geçtiğimiz sezonu Anadolu Efes'te geçiren pivot Alex Tyus ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

08.07.2016 00:03  Güncelleme: 08:42

Galatasaray Odeabank'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Daha önce Austin Daye ve Nenad Krstiç'i kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, pota altında takviyeyi sürdürdü.

EFES'TEN TRANSFER

Doping testinde keyif verici yasaklı madde rastlanan Stephane Lasme ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Galatasaray Odeabank, atletik pivot ihtiyacını yine Anadolu Efes'ten giderdi. Sarı-kırmızılılar, Efes'le sözleşmesi sona eren Alex Tyus ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

MACCABI'DE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Maccabi Tel-Aviv'le Euroleague şampiyonluğu taşayan Tyus, tıpkı eski Galatasaraylı Patric Young gibi Florida Üniversitesi mezunu.

GALATASARAY DURMUYOR

Galatasaray ayrıca Amerikalı şutör Jon Diebler ile görüşmelerini sürdürüyor. Pınar Karşıyaka ile lig şampiyonluğu yaşayan Jon Diebler, geçen yıl Efes formasıyla Euroleague'de %50 isabetle üçlük atmıştı.

(Kaynak: Ntvspor)

Galatasaray, Alex Tyus ile 2 Yıllık Anlaşma Sağladı

Son Dakika Spor Galatasaray, Alex Tyus ile 2 Yıllık Anlaşma Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cdede: Ülkeye işsiz sıkışık trafikte dilenmesini bilen çok çocuklu VATANINI bırakıp kaçmış sığınmacı aranıyor sgk var hastane okul bedava yemek bedava her türlü imkan mevcut tercihen arapça bilen sığınmacı aranıyor ey güzel ULKEM 0 3 Yanıtla
    Yatmaktan kik dönmesi olan öğretmen: KeMAL sizi bu ülkeden silecez yansada biryerlerin 0 0

Advertisement