Galatasaray'da Gustavo Assunçao'nun sözleşmesi feshedildi - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Gustavo Assunçao'nun sözleşmesi feshedildi

Sezon başında büyük umutlarla Galatasaray'a kiralanan ancak forma şansı bulmakta zorlanan Gustavo Assunçao, ile yollar ayrıldı.

21.01.2022 23:41  Güncelleme: 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir hayli hareketli günler yaşayan Galatasaray'da ilk ayrılık gerçekleşti ve Gustavo Assunçao'nun sözleşmesi feshedildi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 21 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin karşılıklı olarak sonlandırıldığı belirtilerek, "Assunçao'ya bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

SADECE İKİ MAÇTA OYNAYABİLDİ

Portekiz'in Famalicao takımından sezon başında kiralık olarak transfer edilen Assunçao, Galatasaray'da fazla forma şansı bulamadı. Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı takımda sadece 2 resmi maçta görev aldı.

Galatasaray'da Assunçao'nun sözleşmesi feshedildi
Galatasaray\'da Gustavo Assunçao\'nun sözleşmesi feshedildi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Gustavo Assunçao'nun sözleşmesi feshedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alper006 : Bu zamana kadar takıma ne katkısı oldu biri çıkıp anlatsın. Bu futbolcuyu kimyada kimler buldu kefil oldu alınmasına aracılık ettiyse hepsi sorumludur yapılan tüm masrafları onlar odesinler yazık be bugune kadar kulüp üzerinden birilerini zengin etmekten vazgeçin artık birilerini zengin ederken kulüpte para yok deniliyor daima nedense 0 0 Yanıtla

Advertisement