Galatasaray Transferlerini Borsaya Bildirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Galatasaray Transferlerini Borsaya Bildirdi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Galatasaray Transferlerini Borsaya Bildirdi
 Güncelleme: 

Galatasaray, Salih Dursun, Umut Gündoğan ve Basel'den Endoğan Adili'nin transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray, Kayserisporlu Salih Dursun ile Bucaspor'dan Umut Gündoğan'ın transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin, Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, Kayserisporlu Salih Dursun ve Bucasporlu Umut Gündoğan'ın transferleri için hem oyuncularla hem kulüpleriyle görüşmelere başlandığı ifade edildi.

Sarı-kırmızılı kulüp, ayrıca İsviçre'nin Basel takımında forma giyen Endoğan Adili için görüşmelere başlandığını da borsaya bildirdi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Endoğan Adili ve kulübü Basel ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi. - İstanbul

Kaynak: AA