Galatasaray'dan Eskiye Dönüş - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Eskiye Dönüş

Galatasaray\'dan Eskiye Dönüş

Galatasaray, golcüsünün dönmesiyle eski taktiğini sürdürecek.

08.02.2015 09:53

Galatasaray eski formatına dönüyor. Burak Yılmaz’ın 2 gündür takımla beraber çalışması ve tam olarak iyileşmesi Cim-Bom’un teknik kadrosunu rahatlattı. Hamza Hamzaoğlu bu olumlu gelişme üzerine yarınki Eskişehirspor maçında, hücumda Umut Bulut, arkada Burak Yılmaz’ı görevlendirecek.

Tarık'a forma şansı

Hamza Hamzaoğlu’nun golcüsü Burak’ın sağında Emre Çolak’ı tercih edeceği, sol tarafta ise Sneijder’in forma giyeceği bildirildi. Takımın daha önceki düzene geçmesiyle beraber Hamza Hamzaoğlu etkinliğin artacağını düşünüyor. Galatasaray’da merak edilen konulardan biri de Sabri ve Hamit’in sakatlığında sağ bekte kimin oynayacağıydı. Hamzaoğlu’nun, Balçova Yaşamspor ile yapılan kupa maçında verilen şansı iyi değerlendiren Tarık Çamdal’ı tercih edeceği bildirildi. Eskişehirspor ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, dün taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Sakatlığı süren Sabri Sarıoğlu’nun salonda çalıştığı, Hamit Altıntop ile Semih Kaya’nın ise takımdan ayrı koşu yaptığı ifade edildi. Galatasaray, bugün yapacağı antrenmanın ardından Eskişehir’e gidecek.

Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Eskiye Dönüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement