Galatasaray'ın Avusturya Kampı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Avusturya Kampı

Galatasaray\'ın Avusturya Kampı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, çalışmalarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

12.07.2012 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, çalışmalarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Basına ve taraftara açık olarak gerçekleştirilen sabah idmanı, performans uzmanı Scott Piri tarafından yönetilen fizik çalışmasıyla başladı. Bu bölümde kaleciler Fernando Muslera, Ufuk Ceylan ve Eray İşcan'a kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde bir program uygulandı. Sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı otelde konaklayan bir minik misafir, antrenman sahasının içinde Taffarel'in izniyle kalecilerin çalışmasını izledi.

Antrenmanda teknik direktör Fatih Terim'in uzun süre telefonda konuşması dikkati çekti.

SV Kirchbichl ile oynanan hazırlık maçında 90 dakika forma giyen oyunculardan Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan ve Yekta Kurtuluş'un rejenerasyon ile devam ettiği antrenmanda, Ceyhun Gülselam üç grup halinde yapılan pas çalışmasında yer aldı.

Kampa daha sonra katılan Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Selçuk İnan ve Engin Baytar, idmanın tamamında takımla birlikte çalışmalarda bulundu. Dün kampa dahil olan Johan Elmander ise Scott Piri eşliğinde takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Son bölümde çift kale maça geçildi. Çift kale maç esnasında Fernando Muslera, Claudio Taffarel ile birlikte çalıştı. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Muhabir: Cüneyt Karadağ

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - WÖRGL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Avusturya Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement