Sassoulo zam yaptı, Aslan paraya takıldı! Galatasaray Kaan Ayhan transferinden vazgeçti - Son Dakika
Spor

Sassoulo zam yaptı, Aslan paraya takıldı! Galatasaray Kaan Ayhan transferinden vazgeçti

Galatasaray, son dönemde peşinde koştuğu Kaan Ayhan transferinde takımı Sassuolo'nun açgözlülüğüne takıldı. Milli futbolcuya daha önce 1.6 milyon euro maaş, kulübüneyse 4 milyon euro teklifte bulunan Cimbom, İtalyan kulübünün fiyata zam yaparak 6 milyon euro istemesi sonrası masadan kalktı. 27 yaşındaki milli stoper, Sassuolo'da 3 sezonda toplam 48 maça çıkmış, bu mücadelelerde de 4 sarı kart görmüştü.

07.09.2022 15:03  Güncelleme: 15:29

Sarı-kırmızılı ekip stoper rotasyonuna Türk bir futbolcuyu eklemek adına Kaan Ayhan'a teklif yapmıştı. Ancak kulübü Sassuolo'nun fiyat artırımına gitmesi transferi suya düşürdü.

ÖNCE 4 MİLYONU KABUL ETTİLER, SONRA 6 MİLYON İSTEDİLER

İtalyan kulübü daha önce Kaan Ayhan için yapılan 4 milyon euroluk bonservis bedelini kabul etmişti. Ancak sarı-kırmızılılar bedelde indirim beklerken, Sassuolo bonservisi 6 milyon euroya yükseltti. Bu gelişmenin ardından Galatasaray transferden vazgeçti. Galatasaray yaz transfer döneminde yaklaşık 2 aydır deneyimli stoperi transfer etmek için çaba sarf ediyordu.

3 SEZONDUR SERİE A'DA

Milli forma ile de mücadele eden 27 yaşındaki stoper, Fortuna Düsseldorf'tan transfer olduğu İtalyan ekibi Sassuolo'da 3 sezonda toplam 48 maça çıktı ve bu mücadelelerde 4 sarı kart gördü. Kaan Ayhan sırasıyla Schalke 04, E. Frankfurt, Fortuna Düsseldorf ve son olarak Sassuolo formalarını giydi.

Sassoulo zam yaptı, Aslan paraya takıldı! Galatasaray Kaan Ayhan transferinden vazgeçti

Son Dakika Spor Sassoulo zam yaptı, Aslan paraya takıldı! Galatasaray Kaan Ayhan transferinden vazgeçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement