Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Antalya Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarını sürdürdü

06.12.2013 10:05

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Antalya Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Atatürk Spor Salonundaki antrenman antrenör Cem Aslan yönetiminde gerçekleşti. Yaklaşık 1 saat süren antrenmana izinli olan Çağla Baş katılmadı.

Antrenmanın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Cem Aslan, lige kötü bir başlangıç yaptıklarını dile getirerek, "Oynadığımız 3 maçı kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Antalya Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Aslan, şunları kaydetti:

"Artık kazanmak istiyoruz. Ligde henüz galibiyetimiz yok. Ligde kalmak adına daha iyi şeyler yapmamız gerekiyor. Bunun da bilincindeyiz. İnşallah Antalya Büyükşehir Belediyesi maçında kazanan taraf biz oluruz. Bu konuda tüm önlemlerimizi almaya çalışıyoruz. Oyuncularımızın eksiklerini tamamlamak için uğraş veriyoruz. İnşallah antrenmanlarda yaptığımız güzel şeyleri rakiplerimiz karşısında da yaparsak başarabiliriz."

Aslan, takıma oyuncu takviyesi yapılıp yapılmaması konusunda ilerleyen haftalarda bir karar vereceklerini kaydetti.

Oyunculardan Cevat Karagöl ise iyi bir takım olduklarını ancak istedikleri sonucu bir türlü alamadıklarını belirtti.

Karagöl, takımın sadece Ordulu sporculardan kurulduğunu da aktardı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement