Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Ordu Belediyesi Antrenörü Aslan: "Hafta sonu sahamızda karşılaşacağımız Beşiktaş RMK Marine'yi yenerek galibiyetle tanışmak istiyoruz"

14.01.2014 16:45

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi Antrenörü Cem Aslan, "Hafta sonu sahamızda karşılaşacağımız Beşiktaş RMK Marine'yi yenerek galibiyetle tanışmak istiyoruz" dedi.

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde henüz galibiyetle tanışamadıklarını belirterek, "Bu durum bizi oldukça üzüyor" diye konuştu.

Galibiyet alamadıkları için takım üzerinde olumsuz bir baskı oluştuğuna işaret eden Aslan, şunları söyledi:

"Transfer yapmadan başladığımız ligde açıkçası zor günler geçiriyoruz. Puan cetvelinin son sırasında yer alıyoruz. İlk devrenin bitmesine iki hafta var. İlk devreyi en az bir galibiyet alarak kapatmak istiyoruz. Bu iki maçın ilki Beşiktaş RMK Marine ile. Hafta sonu sahamızda karşılaşacağımız Beşiktaş RMK Marine'yi yenerek galibiyetle tanışmak istiyoruz. Bu maçta elimizden gelenin en iyisini yaparak kazanma arzusundayız. Pazar günü saat 13.00'da Atatürk Spor Salonunda oynayacağımız maçta bütün taraftarları yanımızda görmek istiyoruz. Bu maç bizim için çok önemli."

Aslan, Beşiktaş RMK Marine maçının hazırlıklarını günde tek antrenmanla sürdürdüklerini sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement