Gaziantepspor'da Para Krizi Şimdilik Aşıldı - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor'da Para Krizi Şimdilik Aşıldı

Gaziantepspor\'da Para Krizi Şimdilik Aşıldı

Gaziantespor Genel Müdürü Ufuk Şepik, bugün Celal Doğan Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada para krizinin şimdilik aşıldığını söyledi.

28.11.2012 14:30  Güncelleme: 14:29

Gaziantespor Genel Müdürü Ufuk Şepik, bugün Celal Doğan Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada para krizinin şimdilik aşıldığını ve futbolcuların antrenmanlara çıkacaklarını söyledi.

Gaziantepsporlu futbolcular dün öğle saatlerinde yapılacak antrenmana çıkmamış ve futbolcular adına açıklama yapan takım kaptanı Serdar Kurtuluş, alacakların ödenmemesi halinde Galatasaray maçına kadar antrenmanlara çıkmayacaklarını duyurmuştu. Bugün aynı saate Celal Doğan Tesisleri'nde basın mensuplarının karşısına geçen Gaziantespor Genel Müdürü Ufuk Şepik, krize neden olan alacak meselesinin kısmen çözüldüğünü belirterek, "Sporcularımıza bazı çekler verilmişti. Bir sponsorumuza ait çekler karşılıksız çıkmıştır. Dün bazı futbolcularımız buna tepki göstermiş ve ortak bir şekilde antrenmana çıkmamışlardır. Bunun üzerine Kulüp Başkanımız İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu, dün teknik direktör Hikmet Karaman'ın da katılımıyla bir toplantı yaptı. Bu toplantı sonucunda karşılıksız çıkan çekin parası kulübümüz tarafından derhal yatırıldı. Dün yaşanan can sıkıcı durum da tatlıya bağlandı. Şuanda herhangi bir sorun yok ve futbolcularımız hafta sonu oynayacağımız Galatasaray maçı için hazırlıklarına başladı. Şuan için hiçbir sıkıntı yok ve sorun aşılmış durumdadır" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor'da Para Krizi Şimdilik Aşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement