Gercüş Bağlarspor Kümede Kalmayı Başardı - Son Dakika
Spor

Gercüş Bağlarspor Kümede Kalmayı Başardı

Gercüş Bağlarspor Kümede Kalmayı Başardı

BAL liginde Batmanı temsil eden Gercüş Bağlarspor, Kızıltepe Fıratspor ile oynadığı karşılaşmada son dakikada bulduğu golle kümede kalmayı başardı.

29.03.2016 08:13

Gercüş Bağlarspor, BAL Liginde kalmayı başardı

Önceki gün Kızıltepe Fıratspor ile oynadığı karşılaşmada son dakikada bulduğu golle ligin bitimine iki hafta kala kümede kalmayı garantileyen Gercüş Bağlarspor, camiasında bayram havası yaşanıyor.

Lige çok zor şartlar altında başlamasına rağmen zorlu Bölgesel Amatör liginde kısıtlı imkanlarla mücadele veren Bağlarspor, ligde kalmayı şimdiden garantilemesi Batman Spor kamuoyunda sevinçle karşılandı.

Olaylı Kızıltepe Fıratspor maçının ardından konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Bakay, " Sezon başındaki ciddi sorunlar nedeniyle herkesin düşecek dediği Gercüş Bağlarspor'u ligin bitimine iki hafta kala potada tutmanın sevincini yaşıyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımız canı gönülden kutluyorum, hepsi inanılmaz işler çıkardılar. Özellikle önceki gün oynadığımız Kızıltepe Fıratspor maçının bitiminde Kızıltepeli taraftarlar ve sporcularını saldırısına uğradık. Çevik-Kuvvet'te ait bir araç ile stattan ayrılmak zorunda kaldık. Bu tür olaylar futbola gölge düşürmekten başka bir işe yaramaz. Bugün tüm bu badireleri atlatıp ligde kalmanın sevincini yaşıyoruz" dedi. Murat Ezgin/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Gercüş Bağlarspor Kümede Kalmayı Başardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement