Giggs: Hayatımın En Gurur Verici Anı! - Son Dakika
Spor

Giggs: Hayatımın En Gurur Verici Anı!

Giggs: Hayatımın En Gurur Verici Anı!

Galli yıldız, takımın başına geçtikten sonra ilk defa konuştu.

25.04.2014 12:14

Manchester United'ın efsanevi oyuncusu ve şu an takımın başına bulunan Galli yıldız Ryan Giggs, ilk teklifi aldığında büyük bir onur yaşadığını ifade etti.

Takımın başına geçmesini hayatının en gurur verici anı olarak betimleyen Giggs, MUTV'ye verdiği demeçte, "[Başkan] Ed Woodward kalan 4 maç için takımın başına geçmemi istedi. Hiç tereddüt etmeden evet dedim. Hayatımın en gurur verici anıydı. 14 yaşından beri bu kulüp, hayatımın büyük bir bölümünü oluşturdu." ifadelerini kullandı.

Cumartesi günkü maçı iple çektiğini belirten Galli yıldız, "Biraz gururlu, biraz mutlu, biraz da gerginim. Cumartesi günü takımın başında Old Trafford'a çıkacağım anı, sabırsızlıkla bekliyorum. Bütün stad yıkılacak, bundan eminim." şeklinde konuştu.

Futbolcu arkadaşlarına sonuna kadar güvendiğini ekleyen 40 yaşındaki yıldız, "Arkadaşlarla konuştum ve onlara 'Sizlere güveniyorum. Neler yapabileceğinizi biliyorum. Sahaya çıkın ve kendinizi gösterin.' dedim. Rafael ve Robin [ Van Persie]'nin durumları iyi. Herkes bu maça çok iyi hazırlandı." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Giggs: Hayatımın En Gurur Verici Anı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement