Giresunspor'da İki Oyuncu Kadro Dışı Bırakıldı - Son Dakika
Spor

Giresunspor'da İki Oyuncu Kadro Dışı Bırakıldı

Giresunspor\'da İki Oyuncu Kadro Dışı Bırakıldı

Ligde zor günler geçiren Giresunspor'da yönetim kurulunun aldığı kararla santrfor Uğur Işıkal ile savunma oyuncusu Gökhan Çalışır kadro dışı bırakıldı.

28.02.2013 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde zor günler geçiren Giresun spor'da yönetim kurulunun aldığı kararla santrfor Uğur Işıkal ile savunma oyuncusu Gökhan Çalışır kadro dışı bırakıldı.

Önceki günkü antrenmanda yaşanan bazı olaylar nedeniyle kadro dışı bırakılan bu oyuncuların bir hoca eşliğinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürebilecekleri kaydedildi.

Pazar günü kendi sahasında Turgutluspor ile kritik bir maça çıkacak olan Giresunspor havanın yağmurlu olması ve Atatürk Stadının zemininin bozulmaması için çift kale çalışmasını tesislerde yaptı.

Kadro dışı bırakılan Uğur ve Gökhan'ın yanı sıra sakatlıkları devam eden Necati ile Yakup taktik antrenmanına dahil edilmedi.

BAŞKAN BOZBAĞ: "TURGUTLUSPOR'U MUTLAKA YENMELİYİZ"

Giresunspor kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Turgutluspor engelini kayıpsız geçerek haftayı 22 puanla kapatmak istediklerini söyledi. Takımın başarılı olması için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Bozbağ şöyle konuştu:

"Ligde bulunduğumuz yeri asla hak etmiyoruz. Küme düşme barajının üzerine çıkabilmemiz için kendi evimizde puan kaybetmemeliyiz. Ayrıca Turgurtluspor da bizim en yakın rakiplerimizden biri. Bu maça çok iyi konsantre olmak ve 90 dakikanın bitiminde sahadan galibiyetle ayrılmak zorundayız. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Bozbağ, taraftarları da her zaman olduğu gibi tribüne davet ederek takımlarına bu zor maçta destek vermelerini istedi.

ESKİ BAŞKANLARDAN MUZAFFER DENİZ ANILDI

Giresunspor'un eski başkanlarından Muzaffer Deniz, ölüm yıldönümü nedeniyle mezarı başında anıldı. Çok sayıda yönetici ve futbolcunun da katıldığı anma töreninde konuşan kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Bugün buraya bir gönül insanını, bir spor adamını, bir centilmeni, hayatını spora adamış, büyük bir başkanı anmaya geldik. Muzaffer Deniz'i o güler yüzüyle, iyimserliğiyle, dostane tavırlarıyla hatırlayacağız. O bize bir yol açtı. Biz de bu yoldan hep beraber el ele gücümüz ve hayatımız yettiği sürece gideceğiz" dedi.

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor'da İki Oyuncu Kadro Dışı Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement