Giresunspor'da Turgutluspor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Giresunspor'da Turgutluspor Hazırlıkları Sürüyor

Giresunspor\'da Turgutluspor Hazırlıkları Sürüyor

Giresunspor, hafta sonunda sahasında oynayacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarını bugün de sürdürdü.

27.02.2013 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresunspor, hafta sonunda sahasında oynayacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarını bugün de sürdürdü.

Ergün Penbe, maçın önemine değinerek oyuncularından daha hırslı ve istekli olmalarını istedi. Giresunspor Başkan Yardımcısı Nahid Yamak ise Turgutluspor'la sezon finali niteliğinde kritik bir 90 dakika oynayacaklarını ifade ederek, "Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz" dedi.

YAMAK: "TURGUTLUSPOR'U YENMEK ZORUNDAYIZ"

Turgutluspor'u yenmeleri halinde rakipleriyle aynı puana sahip olacaklarını hatırlatan Nahid Yamak, "Bugünden sonra ligde puan kaybetme gibi bir lüksümüzün kalmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Kırılma anlarından birini yaşıyoruz. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. İç saha avantajımızı kullanarak haftayı 3 puanla kapatmayı planlıyoruz" diye konuştu. Nahid Yamak, pazar günü tüm taraftarlarını Atatürk Stadı'nda görmek istediklerini belirtirken de şunları söyledi:

"Hafta sonu oynayacağımız maç hem bizim hem de Turgutluspor açısından zor bir maç olacak. Biz iç saha avantajımızı kullanıp kritik maçtan galibiyetle ayrılmayı planlıyoruz. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Yeşil beyazlı taraftarlarımız Pazar günü tribündeki yerlerini alarak bize destek versinler. Taraftarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz."

ESKİ BAŞKANLARDAN MUZAFFER DENİZ ANILACAK

Bu arada Giresunspor'un eski başkanlarından Muzaffer Deniz, yarın kabri başında anılacak. 2 yıl önce hayatını kaybeden Muzaffer Deniz için tüm dostları ve sevenleri anma törenine davet edildi.

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor'da Turgutluspor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement