Giresunspor Kulübü Asbaşkanı Özkul Açıklaması - Son Dakika
Spor

Giresunspor Kulübü Asbaşkanı Özkul Açıklaması

Giresunspor Kulübü Asbaşkanı Özkul Açıklaması

"Giresunspor dışında kimse şampiyonluk için hayal kurmasın"

08.05.2014 16:44

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu sahasında Yeni Malatyaspor'u yenerek şampiyonluğunu ilan etmek isteyen lider Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "Giresunspor dışında kimse şampiyonluk için hayal kurmasın" dedi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor maçı biletlerine yeşil-beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Giresunlu artık şampiyonluğa kilitlendi. Yeni Malatyaspor maçında bu sevinci yaşamak için karşılaşmaya yoğun ilgi gösteriyor. Maça gurbette yaşayan Giresunluların da ilgisi büyük" diye konuştu.

Rakiplerini yenerek arzuladıkları şampiyonluğa ulaşacaklarını vurgulayan Özkul, şunları kaydetti:

"Sezonun son maçı bizim için şampiyonluk maçı olacak. En zorlu maçımıza çıkacağız. Yeni Malatyaspor maçının önemini biliyor ve bu bilinçle karşılaşmaya hazırlanıyoruz. Maç öncesi teknik heyet ve futbolcularımızda moraller en üst düzeyde. Maça en iyi şekilde, hazır bir halde çıkacağız ve kazanacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Giresunspor dışında kimse şampiyonluk için hayal kurmasın. Pazar günü Giresunspor şampiyonluğunu ilan edecek." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Giresunspor Kulübü Asbaşkanı Özkul Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement