Girgin, Spekülasyonlara Cevap Verdi - Son Dakika
Spor

Girgin, Spekülasyonlara Cevap Verdi

Girgin, Spekülasyonlara Cevap Verdi

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Asbaşkan Koray Girgin, 3-6 Ekim tarihleri arasında Meksika’nın ev sahipliğinde yapılacak dünya şampiyonasına Vücut Geliştirme Milli Takımının götürülmeyeceği söylentilerini yalanladı.

20.09.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Asbaşkan Koray Girgin, 3-6 Ekim tarihleri arasında Meksika'nın ev sahipliğinde yapılacak dünya şampiyonasına Vücut Geliştirme Milli Takımının götürülmeyeceği söylentilerini yalanladı.

Söz konusu söylentilerin sporcuların motivasyonunu bozmak için çıkarıldığını ifade eden Girgin, bütün milli sporcuların tam teşekküllü sağlık raporu olmadan yurt dışına çıkarılmaması konusunda bakanlıktan uyarı yapıldığını ifade etti. Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Asbaşkan Koray Girgin, "3-6 Ekim tarihinde Meksika'da yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımın götürülmeyeceği konusunda sosyal medyada birtakım spekülasyonlar dolaşmaktadır. Böyle bir durum söz konusu olmamakla birlikte, sporcu arkadaşların motivasyonunu bozmaktan başka hiçbir gerçeklik payı yoktur. Gençlik ve Spor Bakanımızın talimatı ile federasyonlara artık bütün milli sporcuların tam teşekküllü sağlık raporu olmadan yurt dışına çıkarılmaması konusunda uyarı yapıldı. Bu konu tamamen genel müdürlüğün talimatıdır" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Girgin, Spekülasyonlara Cevap Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement