Fikret Orman, Chelsea Kulübüyle İyi İlişkilerini Kullanarak, Oliver Giroud'u Beşiktaş'a Kazandırmak İstiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fikret Orman, Chelsea Kulübüyle İyi İlişkilerini Kullanarak, Oliver Giroud'u Beşiktaş'a Kazandırmak İstiyor

09.10.2018 15:20  Güncelleme: 00:43

Ocak ayında takıma forvet transferi yapmak isteyen Beşiktaş'ta, Oliver Giroud ismi ön plana çıkıyor. Başkan Fikret Orman da, Chelsea kulübüyle iyi ilişkilerini kullanarak, Fransız oyuncuya siyah-beyazlı formayı giydirmek istiyor.

Beşiktaş, ara transferde golcü almak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Fikret Orman'ın da bu konuyla bizzat ilgilendiği ve Chelsea'nin golcüsü Olivier Giroud'u getirmekte kararlı olduğu belirtiliyor.

İngiliz basını, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Chelsea kulübüyle iyi ilişkilerini kullanarak, Fransız golcüyü almaya çalıştığını öne sürdü. Giroud şu ana kadar İngiltere Liginde Chelsea formasıyla bu sezon 4 asist yaptı. 32 yaşındaki golcü daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelmişti.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fikret Orman, Chelsea Kulübüyle İyi İlişkilerini Kullanarak, Oliver Giroud'u Beşiktaş'a Kazandırmak İstiyor - Son Dakika


Advertisement