Gözgöz Bonus Card" Tanıtıldı - Son Dakika
Spor

Gözgöz Bonus Card" Tanıtıldı

Gözgöz Bonus Card" Tanıtıldı

DenizBank Genel Müdür Yardımcısı Hıçıkran: "GözGöz Bonus’un büyük taraftar kitlesi ile 2 yılda 20 bin kart sayısına ulaşacağını öngörüyoruz"

23.01.2014 13:45

Denizbank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran Göztepe taraftarı için hazırladıkları GözGöz Bonus'un 2 yılda 20 bin kart sayısına ulaşacağını öngördüklerini bildirdi.

Kulüp binasındanki tanıtım toplantısında konuşan Hıçkıran, Göztepe ile işbirliği yapmaktan çok memnun olduklarını, Göztepe'nin 1925'ten bugüne Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdığını söyledi. Kulüple kurdukları yakın ilişkiyle Göztepe'nin bundan sonraki başarılarında kendilerinin de katkılarının olacağını kaydeden Hıçkıran, sözlerini şöyle sürdürdü:

"GözGöz Bonus'la hem kulübün gelirleri artacak hem de taraftarlar kendilerine özel birçok ayrıcalıktan yararlanarak kartlarıyla yapacakları her alışverişte gönül verdikleri Göztepe'ye katkıda bulunacaklar. Göztepe, işbirliği yaptığımız 19. spor kulübü oldu. Denizbank olarak spor kulüplerimizin en büyük destekçisiyiz. GözGöz Bonus'un bu büyük taraftar kitlesi ile 2 yılda 20 bin kart sayısına ulaşacağını öngörüyoruz. Tüm Göztepelileri GözGöz Bonus kredi kartı edinmeye davet ediyoruz."

Göztepe A.Ş. Başkanı Hüseyin Altınbaş ise Göztepe'ye yakışan bir anlaşmaya imza attıklarını, kulüp olarak büyük bir taraftar kitlesine sahip olduklarını söyledi. Göztepe taraftarının kulüplerine olan bağlılığının dünyada bir benzerinin bulunmadığını savunan Altınbaş, "Bu yüzden diğer kulüplerin ulaştığı kart rakamlarını kısa sürede geçerek Göztepe'nin adının geçtiği her yerde olduğu gibi burada da zirveyi hedefliyoruz. Kulübümüze ve taraftarlarımıza GözGöz Bonus kart ile sağladığı bu hizmetten dolayı Denizbank'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Toplantıya Göztepe Teknik Direktörü Zafer Turan'ın yanı sıra futbolcular Cihan Yılmaz, Halil Akbunar ve Şaban Genişyürek de katıldı.

Tüm Denizbank şubelerinden, 444 0 800 AçıkDeniz Telefon Bankacılığı'ndan, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı'ndan veya www.denizbank.com web sitesinden başvurulabilecek kartın getirdiği ayrıcalıklar şöyle:

GözGöz Bonus Card sahiplerinin, kartları ile yapacakları tüm alışverişlerden kulübe belirli oranda katkı payı aktarılacak. Kart sahipleri yaptıkları her harcama ile hiç bir ekstra ücret ödemeden kulüplerine destek olacaklar.

Lansmana özel Mayıs 2014 sonuna kadar GözGöz Bonus kart başvurusu onaylananlara ilk harcaması ile birlikte 40 TL bonus hediye edilecek.

- GözGöz Bonus Card'a sahip olanlar Türkiye'nin en geniş üye işyeri ağına sahip Bonus'un tüm fırsat ve faydalarından yararlanabilecek.

Anlaşmalı iş yerlerinde taksit, bonus kazanma ve harcama, tüm kampanyalardan yararlanma imkanlarına kavuşacak.

Kart sahipleri kulübe ait mağazalarda ve maç bileti alımlarında çeşitli avantajlardan yararlanacak.

Taraftarlara özel dönemsel kampanyalar düzenlenecek.

"Takımın kazandıkça sen de kazan" kampanyası ile Göztepe kazandıkça kart sahipleri de atılan gol kadar bonus kazanacak.

MasterCard PayPass altyapısı ile temassız ödeme özelliğine sahip olan GözGöz Bonus Card'la, 35 TL ve altındaki ödemeler bozuk para taşımadan, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilecek. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gözgöz Bonus Card' Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement