Göztepe - Denizlispor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Göztepe - Denizlispor Maçının Ardından

Göztepe - Denizlispor Maçının Ardından

PTT 1.düzenlenen basın toplantısında "Şartlar ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçtı."

16.02.2013 22:23

PTT 1. Lig takımlarından Göztepe Teknik Sorumlusu Ümit İnal, Denizlispor maçı sonrası

düzenlenen basın toplantısında "Şartlar ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçtı. Kötü gidişatın her zaman sorumlusu biziz" dedi.

İnal, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Maçın iyi oynadığımız dakikaların da golü bulduk. Ondan sonra kötü oynadığımız dakikada golü kalemizde bulduk. Ama şartlar ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçtı. Kötü gidişatın her zaman sorumlusu biziz. Kendimizi sorguluyoruz. Demek ki büyük hata bizdeki bu durumdayız. İlk yarıyı iyi bitirmiş bir takımın son 4 haftadaki performansı iç açıcı değil" dedi.

Göztepeli oyuncu Ferhat Odabaşı, "Gerçekten önem açısından ikinci yarının en önemli ikinci maçına çıktık. Tabiri caizse ölüm kalım maçıydı. Böyle nitelendirdiğimiz maçı bu şekilde oynamamız bize yakışmadı. İçimizdeki potansiyeli gerçekten ortaya çıkartıp sezona yayamadık. Sonuçta Göztepe formasını taşıyoruz ve ağırlığını da biliyoruz. Artık oyuncu kişiliğimizi ve becerilerimizi gerçekten sahaya dökmeliyiz. En kısa sürede Göztepe'yi bulunduğu konumdan çıkartacağız. Taraftarımız ve camiamız bulunduğumuz yeri hak etmiyor" şeklinde konuştu.

Oyuncu Orhan Taşdelen, "Öncelikle durum olarak çok kötü bir yerdeyiz. Maç öncesi de durumun farkında olduğumuz için çok önemli bir maça çıktık. Kolay kolay gol atamıyoruz fakat kolay goller kalemizde görüyoruz. Kazanmak için mücadele ediyoruz. Son dakikada kaçan gol de şanssızlığımızdı. İnşallah kısa süre içerisinde Göztepe'yi iyi yerlere getireceğiz" diye konuştu.

DENİZLİSPOR CEPHESİ

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent ise, "Maç öncesi Denizlispor, İzmir'den puansız dönmeyecek demiştim. Mücadelemizin karşılığını ise 3 puan olarak bekliyorduk. Bunu elde edemediğimiz için üzgünüz. Bu oyun anlayışımızı sürdürdüğümüz sürece oyuncularımın içerde ve dışarıda kazanamayacağı maç yoktur. Göztepe büyük bir camia. Onlarda galibiyet adına pozisyonlar kaçırdı. Kendileri de bizim gibi 1 puana sevinmediklerini biliyorum" ifadelerini kullandı.

Denizlisporlu oyuncu Arif Isayev, "Biz buradan hocamızın dediği gibi en az 1 puan alarak dönecektik. ve bunu da başardık. Hocamızı mahcup etmediğimiz için mutluyum" açıklamasında bulundu.

Oyuncu Ömer

Gebeşçi, "Mücadele için takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Buradan üç puanda alabilirdik fakat 1 puan içinde mutluyuz. Hocamız bize maç öncesi dün toplantıda sahada sokaktaki oynadığınız futbol ruhuyla oynamamızı söyledi. Bizde öle oynadık ve en iyi şekilde mücadele ettik" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe - Denizlispor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement