Guardiola: Ribery Kendini İyi Hissediyorsa... - Son Dakika
Spor

Guardiola: Ribery Kendini İyi Hissediyorsa...

Guardiola: Ribery Kendini İyi Hissediyorsa...

İspanyol teknik adam, Mayıs ayından bu yana sakatlıklarla boğuşan Ribery'nin Stuttgart karşısında oynayabileceğini belirtti.

12.09.2014 23:48

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, Bundesliga'da Stuttgart ile oynanacak mücadelede Fransız yıldız Franck Ribery'e forma vermeyi planlıyor.

Mayıs ayında oynanan Almanya Kupası maçında dizinden sakatlanan yıldız oyuncu, uzun süredir Bayern formasından uzak kalmıştı.

Sırt problemleri nedeniyle Fransa ile Dünya Kupası'nda oynama fırsatını da kaçıran Ribery, turnuva sonrasında ise emekliliğini duyurdu.

Fransız süperstarın oynayabilecek durumda olduğunu müjdeleyen Guardiola, "Bir sıkıntısı kalmadıysa, oynayabilir. Son 2 haftalık periyotta tüm idmanları sorunsuz tamamladı." dedi.

Oyuncuya yüklenmenin sakatlıkları tetikleyebileceğinden bahseden İspanyol hoca, "Son 3-4 ayda belki 1 kere 90 dakika oynamıştır. Bunu unutmamakta fayda var." şeklinde konuştu.

Yeni transfer Mehdi Benatia ile ilgili olarak ise, "Benatia'nın hala zamana ihtiyacı var. Önemli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Bize ileride çok yardımı dokunacak." ifadelerini kullandı.

Milli takım kampından sakatlıkla dönen Xabi Alonso ve Arjen Robben'in durumlarının kritik olduğu ve Bastian Schweinsteiger, Javi Martinez, Thiago, Rafinha ve Mitchell Weiser gibi isimlerin tedavilerinin devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Guardiola: Ribery Kendini İyi Hissediyorsa... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement