Hakan Aslantaş'tan Taraftara Çağrı - Son Dakika
Spor

Hakan Aslantaş'tan Taraftara Çağrı

Hakan Aslantaş\'tan Taraftara Çağrı

Bursaspor'un yetenekli kanat oyuncusu Hakan Aslantaş, taraftarlarında desteği ile birlikte çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

01.11.2012 10:52

Bursaspor'un yetenekli kanat oyuncusu Hakan Aslantaş, taraftarlarında desteği ile birlikte çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Yeşil-beyazlı ekipte hırslı yapısıyla dikkat çeken Hakan Aslantaş kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Bütün olumsuzluklara rağmen Bursaspor'un daha iyi bir noktaya geleceğini belirten Aslantaş, "Yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen Bursaspor daha iyi noktaya gelecek. Takımda herkes iyi niyetle mücadele etmeye çalışıyor. Kimsenin kimseyle bir problemi yok. Daha da birleşiriz. Bu sene Bursaspor daha iyi yerlere gelir. Bir Twente olayımız vardı. Olumsuz şeyler oldu. Ozan İpek aramızdan ayrıldı. Artık olumsuzlukların gittiğini düşünüyorum. Bunu da inanarak başarırız" diye konuştu.

Taraftarların kendilerine itici güç olduğuna dikkat çeken başarılı oyuncu, "Taraftarımız maça geldiği zaman bizi çok ateşliyor. Taraftarsız yüzde 50 bile oynayamayız. Fenerbahçe maçında tribünleri doldular. Bizde Fenerbahçe maçında güzel futbol oynadık. Tribünlerin dolu olmadığı Gaziantep ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında kötü futbol oynadık. Biz savaşacağız. Bu takım üst sıralara çıkacak. Seri almak için fikstür fırsat. İnşallah seriye bağlarız. Bunu da inanarak, dua ederek hep birlikte başaracağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hakan Aslantaş'tan Taraftara Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement