Hakan Çalhanoğlu, kendisine küfür eden İbrahimovic'i sildi - Son Dakika
Spor

Hakan Çalhanoğlu, kendisine küfür eden İbrahimovic'i sildi

Milan'a transfer olduğundan beri aralarından su sızmadığı bilinen Zlatan İbrahimovic ile Hakan Çalhanoğlu'nun arası Benevento maçında bozuldu. Milli futbolcu, karşılaşma sırasında kendisini azarlayan ve küfür eden İsveçli golcüyü, sosyal medya hesaplarında takipten çıktı. Öte yandan Çalhanoğlu'nun, Sassuolo'ya attığı golü, "Bazı insanlar çok konuştuğunda..." ifadeleriyle paylaşması da İbrahimovic'e gönderme olarak yorumlandı.

05.05.2021 12:10  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milan'da aralarından su sızmayan Hakan Çalhanoğlu ile Zlatan Ibrahimovic arasında kriz patlak verdi. Çalhanoğlu, çok yakın arkadaş olduğu ancak son oynanan Benevento maçında kendisini azarladığı ve küfür ettiği gerekçesiyle arasının açıldığı Zlatan Ibrahimovic'i sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı.

ELEŞTİRİLERİN ODAĞINDA

Zlatan Ibrahimovic, saha dışında olduğu kadar saha içerisindeki hareketleriyle de tepki çekmeyi başarıyor. 2 ay önce sakat olmasına rağmen San Remo Müzik Festivali'ne katılıp dans eden futbolcu, bu kez Benevento maçının en iyi oyuncusuna küfür etti. Milan antrenörü Pioli'nin koşulsuz güven duyduğu Hakan'a Ibrahimovic'in küfretmesi eleştirilere neden oldu.

HAKAN'DAN GÖNDERME

Milli futbolcu ayrıca, sosyal medya hesabından Nisan ayında Sassuolo'ya attığı golü paylaştı ve "Bazı insanlar çok konuştuğunda..." mesajını yazarak Ibrahimovic'e gönderme yaptı. Hakan Çalhanoğlu'nun bu hamleleri, sezon sonunda Milan'la olan sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılacağı dair iddiaları güçlendirdi.

Hakan Çalhanoğlu tartıştığı Zlatan Ibrahimovic'i takipten çıktı
Hakan Çalhanoğlu, kendisine küfür eden İbrahimovic\'i sildi

Son Dakika Spor Hakan Çalhanoğlu, kendisine küfür eden İbrahimovic'i sildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • zorrroo: hakan adamdırrrr 21 0 Yanıtla
  • Cimbom aşkı : Hakan abi seni çok seviyorum 17 3 Yanıtla
  • Hakan cağlanoğlu: Hakanı Allahım galatasaray da oynarken görürüz. 4 5 Yanıtla
  • Kadir58: Karate biliyom diye hava basıyor Hakandan bir Osmanlı tokadinin tadına bakmamış daha zallak 4 4 Yanıtla
  • S.koc: Takımın iyisiyim diye havalara girmek tökezlediğin anda silinmeni de hızlandırır. Genç futbolcular mütevazı de olmalıdır ki gönüllerde düşmesinler. 2 0 Yanıtla
  • Cihan akçay : Bence hakan artik milanla devam etmek istemiyor bu bence bir oyun galatasaray la anlaşyacağını düşünüyorum 0 0 Yanıtla Elysion: Bu dediğine gerçekten inanıyosan yazık kafana 1 0

Advertisement