"Hakem Oyunu Durdurmalıydı" - Son Dakika
Spor

"Hakem Oyunu Durdurmalıydı"

"Hakem Oyunu Durdurmalıydı"

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında çok tartışılacak mücadele sonrası Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze zor bir maç olduğunu ancak ikinci devre daha iyi oynadıklarını ve kazandıklarını söyledi.

15.12.2013 22:55

Donk o pozisyonu anlattı

Şota, "Zor bir mücadeleydi ancak ikinci devre daha iyi oynadık ve daha fazla pozisyona girdik. Rakibimize pozisyon vermedik. Bu yüzden kazandık." dedi.

Takımının orta sahasında kolay top vermediğini belirten teknik adam, "Orta sahada kolay top vermedik. Onların pozisyona girmesine izin vermedik. O yüzden hep uzun top oynadılar ancak uzun top bizim için dezavantaj değil. Yalçın uzun boyuyla bütün topları alıyor." ifadelerini kullandı.

Hakem kararlarıyla oldukça tartışılacak olan mücadelede Kasımpaşalı futbolcu Donk'un ilk yarıda elindeki topu atarak pozisyonu kesmesiyle ilgili de konuşan Şota, "Sahada iki top olduğunu hakem gördüğü halde, oyunu durdurmuyor. Hakemin 5 saniye içinde oyunu durdurması lazım. Donk o pozisyonda topu dışarı atabilirdi ancak atmadı. Hakem bunu net gördüğü halde oyunu durdurmadı."  şeklinde konuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Hakem Oyunu Durdurmalıydı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement