Hamzaoğlu İlk Mesaisini Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hamzaoğlu İlk Mesaisini Yaptı

Hamzaoğlu İlk Mesaisini Yaptı
02.12.2014 12:16

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda Eskişehirspor ile 3 Aralık Çarşamba günü yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Sarı-kırmızılı takım, sözleşmesi feshedilen İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin yerine göreve getirilen ve sezon sonuna kadar sözleşme imzalanan Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ilk antrenmanını yaptı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Hamzaoğlu ve ekibi salonda futbolcularla tanıştı. Daha sonra antrenmana çıkan takımla saha içinde bir toplantı yapan Hamzaoğlu'nun, kısa bir görüşmede bulunduğu Wesley Sneijder ile şakalaşması dikkati çekti.

Futbolcuların keyifli oldukları gözlenen antrenmanda, ısınma ve pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç oynandı.

Sakatlığı geçen Hakan Balta takımla antrenmanlara başlarken, Gaziantepspor maçında adalesinde çekme olan Wesley Sneijder, koşunun ardından salonda çalıştı. Tedavisine devam edilen Blerim Dzemaili ise antrenmanda yer almadı.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak da antrenmanı takip etti.

Sarı-kırmızılı takım, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği idmanla tamamlayacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hamzaoğlu İlk Mesaisini Yaptı - Son Dakika


Advertisement