Hedef Artık Astori! - Son Dakika
Spor

Hedef Artık Astori!

Hedef Artık Astori!

Galatasaray, son anda fazla para talep eden Interli Andrea Ranocchia’dan vazgeçerken, dikkatini Cagliari forması giyen Davide Astori’ye yöneltti.

30.01.2014 11:01

Hollandalı stoper John Heitinga'yı veto eden teknik direktör Roberto Mancini'nin önceki gün yönetime Ranocchia ismini vermesinden sonra Inter'le görüşerek 25 yaşındaki futbolcuyu kiralama konusunda anlaşan Galatasaray, dün bu transferi bitirmeyi hedefliyordu. Ancak Ranocchia'nın istediği yüksek ücret nedeniyle bu transferden vazgeçildi.

Ranocchia mı Astori mi?

Ranocchia ve Astori ikilisinden hangisinin, Galatasaray'a faydalı olabileceğini Emre Özcan kaleme aldı.

Mancini ile Florya'da durum değerlendirmesi yapan Başkan Ünal Aysal, İtalyan teknik adama fikrini sorarak stoper transferini noktalamak için düğmeye bastı. Ranocchia'nın yarım sezon için istediği 2.2 milyon euroyu Mancini de çok bulurken, Cagliari'de oynayan Astori'de karar kılındı.

Galatasaray daha önce de ilgilendiği ancak 10 milyon euroluk bonservisi yüzünden vazgeçtiği 27 yaşındaki Astori'yi kiralamak için Cagliari'nin kapısını çaldı. Yarım sezonluk kiralama bedeli olarak 750 bin euro öneren sarı-kırmızılılar, satın alma opsiyonu için ise sözleşmeye 8 milyon euro yazılmasını istedi. Taraflar rakamlar üzerinde uzlaşırken Başkan Ünal Aysal, "Astori için çalışıyoruz. Bu işi en geç yarın (bugün) çözmek istiyoruz" dedi.

Manchester United'ın da ilgilendiği Astori'yi kaptırmak istemeyen yönetimin bu işi bugün noktalamak için bütün imkanları seferber edeceği bildirildi.

Nevzat Dindar

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Hedef Artık Astori! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement