İngiltere - Slovakya Maçı Golsüz Sona Erdi - Son Dakika
Spor

İngiltere - Slovakya Maçı Golsüz Sona Erdi

EURO 2016'da oynanan İngiltere - Slovakya maçı golsüz sona erdi. Bu sonuçla A Milli Takımımızın, 4 puana yükselen Slovakya'yı geçme şansı kalmadı.

21.06.2016 08:02  Güncelleme: 08:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EURO 2016 B Grubu'nun son maçında Slovakya ile İngiltere karşılaştı.

Mücadelenin ilk yarısında rakibine oranla daha baskılı bir oyun ortaya koyan İngiltere, bu bölümdeki en net fırsatı 18. dakikada yakaladı. Slovakya savunmasının arkasına sarkan Jamie Vardy, ceza sahası içerisinde sol çaprazdan vuruşunu yapsa da kaleci Kozacik gole izin vermedi.

LALLANA GOLE ÇOK YAKLAŞTI

İngiltere, Slovakya yarı sahasındaki etkinliğini sürdürürken 33. dakikada bu kez Adam Lallana'yla gole yaklaştı ancak Kozacik kalesinde yine başarılıydı. İlk yarının son dakikalarında Henderson ceza yayı içinden vuruşunu yaptı, bu pozisyonda da Durica topu kafayla uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken ikinci yarıya iki takım da hızlı bir başlangıç yaptı.

JOE HART GOLE İZİN VERMEDİ

53. dakikada Nathaniel Clyne, sağ çaprazdan girdiği pozisyonda dar açıya rağmen etkili bir vuruş yaptı fakat bu pozisyonda da eşitlik bozulmadı. Bu pozisyondan 1 dakika sonra, ani gelişen Slovakya atağında Vladimir Weiss'ın sol çaprazdan direğin dibine gönderdiği şutta Joe Hart başarılı bir kurtarış yaptı.

Maçın 60. dakikasında Adam Lallana'nın yerine oyuna giren Dele Alli, yalnızca 1 dakika sonra yakaladığı şansı değerlendiremedi. Henderson'ın arka direğe yaptığı ortaya dokunan genç yıldız, günün başarılı ismi Kozacik'e takıldı ve top kornere gitti.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında İngiltere baskılı oyununu sürdürse de mücadele 0-0 sona erdi. Bu skorla beraber İngiltere 5 puanla grubu ikinci sırada, 4 puanlı Slovakya ise 3. sırada tamamladı.

EĞER İNGİLTERE KAZANSAYDI...

İngiltere eğer karşılaşmayı kazanmış olsaydı, gruptan çıkma hesapları yapan A Milli Futbol Takımımız, 3 puanda kalacak olan Slovakya ile en iyi 4 üçüncü arasında yer alma mücadelesi verecekti. (EURO 2016'da 6 grupta üçüncü olan takımlar arasında en iyi 4 ülke bir üst tura yükselecek.)

İngiltere - Slovakya Maçı Golsüz Sona Erdi

Son Dakika Spor İngiltere - Slovakya Maçı Golsüz Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement