İpek Şenoğlu, Teniste Gelecekten Umutlu - Son Dakika
Spor

İpek Şenoğlu, Teniste Gelecekten Umutlu

Bridgestone İpek Şenoğlu Cup’un basın toplantısında konuşan Türk tenis tarihinin en önemli tenisçilerinden biri olan İpek Şenoğlu, “Profesyonel seviyede turnuvaların artması ve bu anlamda arkadaşların benim açtığım yoldan gelmesi gurur verici” dedi.

03.03.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bridgestone İpek Şenoğlu Cup'un basın toplantısında konuşan Türk tenis tarihinin en önemli tenisçilerinden biri olan İpek Şenoğlu, "Profesyonel seviyede turnuvaların artması ve bu anlamda arkadaşların benim açtığım yoldan gelmesi gurur verici" dedi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve yaklaşık 700 sporcunun katıldığı Bridgestone İpek Şenoğlu Cup tenis turnuvasının basın toplantısı gerçekleşti. Dün başlayan ve 15 Mart tarihine kadar devam edecek olan turnuvanın Akatlar Club Sporium'da gerçekleşen basın toplantısında konuşan İpek Şenoğlu, "Sizler hepiniz biliyorsunuz bu turnuva benim için çok özel bir turnuva. Hayatım boyunca düzenlemek istediğim, ben vefat ettikten sonra da düzenlemesini istediğim bir turnuva. Amacımız gençlere yatırım yapmak, tenis ailesini bir araya getirmek ve daha da büyütebilmek. Bize destek olanlar çok çok önemli. Bunlar sadece benim ve basının desteği ile olacak değil. Ben üç senedir turnuvanın isminin Bridgostone ile anılmasından dolayı çok memnunum. Turnuvamızda bu sene 700 kadar sporcu yer alıyor. Bu sporcu kitlesinde 18-85 yaş arasında sporcular var" ifadelerini kullandı.

"ONLARIN İLERLEMESİNİ GURURLA İZLİYORUM"

Türkiye'deki tenis sporunun gelişiminin inanılmaz bir ivme aldığını belirten Şenoğlu, "Farklı markaların tenis sporuna destek olması, profesyonel seviyede turnuvaların artması ve arkadaşların benim açtığım yoldan gelmesi gurur verici. Benim çok özel bir yerim var Türk tenisinde. Onların ilerlemesini gururla izliyorum. Bugün teklerde dünyada ilk 100'de olmak zor bir şey. Bugün artık Marsel'i, Federer'in Türkiye'ye gelmesini konuşuyoruz. Bunlar gurur verici. Daha bilinçli olmalıyız artık. Devamı da gelecektir bu başarıların" diye konuştu.

Brisa Tüketici Ürünler Direktörü Egemen Atış ise yaptığı açıklamada, "Biz Bridgestone olarak spora destek olmaktan dolayı çok memnunuz. Tenise destek olmaya farklı şekillerde devam edeceğiz. İpek Şenoğlu ismiyle bir arada anılmaktan da son derece mutluluk duyuyoruz. Sporu ve tenisi çok çeşitli gruplara yayan bir turnuva" dedi.

Turnuvaya destek veren isimler arasında yer alan ünlü sanatçı Betül Demir ise, "Bence bu turnuva bir çok insanın tenise başlamasına, daha sağlıklı bir yaşam sürmesine neden oldu. Harika bir turnuva olacak. Merakla sonuçları bekliyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Destek veren herkese teşekkürler. Bu turnuva amacına ulaşacak eminim" açıklamasında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İpek Şenoğlu, Teniste Gelecekten Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement