İşte Trabzonspor'un Legia Varşova Maçında İptal Edilen Golü - Son Dakika
Spor

İşte Trabzonspor'un Legia Varşova Maçında İptal Edilen Golü

İşte Trabzonspor\'un Legia Varşova Maçında İptal Edilen Golü

Trabzonspor’un Legia maçını yöneten Danimarkalı Hakem Hansen yönetimiyle hedef tahtasına oturdu.

12.12.2014 09:50

Maçın sonucuna tesir edici hatalar yapan hakem, Legia 1-0 önde iken, Yatabare'nin pozisyonunda kalecinin yaptığı hareketi görmezlikten geldi. 54. dakikada Fatih'in sol kanattan ceza alanına ortasında Yatabare, topu kontrol etti ama karşı karşıya vuruşunda top sağ direğin hemen yanından dışarıya gitti. Bu pozisyonda Legia kalecisi Kuciak kontrolsüz bir şekilde çift dalarak Yatabare'nin ayaklarını yerden kesti. Bordo Mavililer bu pozisyonda penaltı itirazında bulundular.

Müsabakanın 64. dakikasında Mehmet'in ceza alanına ortasında Kosecki'nin karşıladığı topu bu kez Bosingwa ortaladı ve Yatabare topu ağlara gönderdi ama ofsayt bayrağı kalktı. Bu pozisyonda geriye kaçan iki Trabzonsporlu oyuncu bulunsa da topu ağlara gönderen Yatabare bariz bir şekilde arkadan geliyordu.

Bordo Mavili ekibin Trabzon’da oynadığı Legia maçında da hakem Viktor Kassai, golden önce Mehmet Ekici'ye yapılan faulü görmezden gelmiş, buna itiraz eden Halilhodzic'i tribüne göndermişti. Maçın 23. dakikasında kaleci Kuciak, ceza sahasında Waris'i yere indirmiş, Kassai orada da net penaltıyı vermemişti.

Trabzonajans

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İşte Trabzonspor'un Legia Varşova Maçında İptal Edilen Golü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement