Jefferson: Taffarel Bir Başka... - Son Dakika
Spor

Jefferson: Taffarel Bir Başka...

Jefferson: Taffarel Bir Başka...

Brezilyalı eldiven, kaleci antrenörlüğünü yapan efsane isme övgüler yağdırdı.

06.03.2015 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilyalı file bekçisi Jefferson, Haziran ayında Şili'de düzenlenecek Copa America öncesi teknik direktör Dunga'dan sorumluluk bekliyor.

32 yaşındaki eldiven, Dünya Kupası'nda Luiz Felipe Scolari'nin kadrosunda yedek oyunculardan birisi iken, deneyimli teknik adamın ayrılışından sonra 1 numaralı formayı kaparak turnuva sonrası çıktığı dört maçta da kalesini gole kapamayı başardı.

Brezilya Milli Takımı'nın başına geçtikten sonra ilk değişiklik olarak Neymar'ı kaptan yapan Dunga, daha sonra radikal kararlar aldı.

Deneyimli kaleci, Brasil Global Tour'a verdiği demeçte, "Hiçbir endişem yok, arkadaşlarıma tekrar liderlik etmeye hazırım. Bu takımla beraber güzel anılarım oldu. 2012'deki Superclassico'da sahaya kaptan olarak çıkmıştım. Çok güzel zamanlardı." dedi.

Göreve geldikten sonra eski isimlerle fikir alışverişinde bulunan Dunga hakkında konuşan Jefferson, "Dunga ile ilk defa tanıştım. Katı fikirleri olan bir insan ancak aynı zamanda sessiz ve iyi biri. Onunla beraber çalışan herkes bunu söylüyor." şeklinde konuştu.

Galatasaraylı efsane kaleci Taffarel ile birlikte çalışmaktan büyük bir keyif aldığını vurgulayan yetenekli file bekçisi, "Aslında onunla olduğum zamandan daha fazlasını Taffarel ile birlikte geçiriyorum. Birçok kaleci antrenörüyle çalıştım ancak Taffarel hepsinden çok farklı. Modern bir çalışma sistemi var. Önemli noktaları iyi biliyor. Yeni şeyler koşmak yerine gözden kaçan ama bilinen şeyleri geliştirmemi sağlıyor." yorumunda bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Jefferson: Taffarel Bir Başka... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement