Julian Draxler İçin Gittiler - Son Dakika
Spor

Julian Draxler İçin Gittiler

Julian Draxler İçin Gittiler

Arsene Wenger daha önce inkâr etmişti ama iddialara göre Arsenal yetkilileri, şu sıralar Almanya’da bir yeni büyük son dakika imzası peşindeler.

29.01.2014 22:51

Schalke'nin genç yıldızı Julian Draxler ile uzun süredir ilgilenen Arsenal, kış transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala transfer için bir hamle yaptı. İddialara göre bir süredir kontak halinde bulundukları Schalke yöneticilerinin önüne 24.7 milyon sterlin'lik bir yeni öneri koyduklar ve ek ödemeler de içeren bu teklif için Schalke'nin talep ettiği süreyi bekliyorlar.

Kulüp yetkileri, transfer sezonunun kapanışına tekabül eden Cuma akşamına dek Almanya'da kalarak görüşmeleri sonlandırmaya çalışacaklar. Julian Draxler'in kulübü Schalke'nin 45 milyon euro'luk serbest kalma bedelinin ödenmesini talep etmesi halinde ise İngiliz kulübü masadan kalkacak; fakat şimdilik.

Arsene Wenger'in hayranı olduğu 20 yaşındaki Alman hücum oyuncusu Julian Draxler, eğer şimdi olmazsa büyük olasılıkla yaz transfer döneminde Arsenal'e katılacak. Nitekim onun için Fransız teknik adamın ilginç planlarını bulunuyor. Aslen sol kenarda oynayan Draxler, forvet arkasında da pekala faydalı olabiliyor; ancak iddialara göre Wenger'in aklında ondan yeni bir Thierry Henry yaratmak var. Transferi için gösterdiği ısrarın arkasında bu proje yatıyor olabilir.

Daha önce bu transfer için Ocak ayında yeni bir hamle yapmayacaklarını söylese de Wenger'in fikirleri dün akşamdan sonra değişmiş olabilir. Southampton deplasmanında bıraktıkları 2 puanın yanı sıra Aaron Ramsey tekrar sakatlandı ve Mathieu Flamini de gördüğü kırmızı karttan ötürü 4 maç takımdan uzak kalacak. Halihazırda Jack Wilshere ve Tomas Rosicky'den de yararlanamazken, bilindiği üzere kanat oyuncusu Theo Walcott da sezonu kapatmıştı.

Julian Draxler'i kış transferinin son gününe yetiştirmek isteyen Arsenal, yaz transferinin son gününde de bir başka Almanya milli oyuncu Mesut Özil'e imza attırmıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Julian Draxler İçin Gittiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement