Jürgen Klopp'a Müjde - Son Dakika
Spor

Jürgen Klopp'a Müjde

Jürgen Klopp\'a Müjde

6 Aralık'tan bu yana forma şansı bulamayan Daniel Sturridge, takımla çalışmalara başladı.

05.02.2016 09:22

SPORCOPE DIŞ HABERLER - 6 Aralık'tan bu yana forma şansı bulamayan Daniel Sturridge, takımla çalışmalara başladı. Jürgen Klopp takımın başına geçtiğinden bu yana sadece 106 dakika forma şansı bulan 26 yaşındaki forvet, takıma katılarak Alman teknik adamın yüzünü güldürdü. Hücum hattındaki rotasyonu artırmak isteyen ve sakatlıklar yüzünden oldukça sıkıntı yaşayan Klopp, yine de Sturridge'e formayı hemen vermeyi düşünmüyor. Jürgen Klopp, oyuncunun maça çıkması için öncelikle 10-12 gün takımla birlikte idmanlara çıkmasını istiyor.

Forvet hattında Daniel Sturridge, Divock Origi ve Danny Ings'in sakatlıkları ve Christian Benteke'nin formsuzluğu Klopp'a zor zamanlar yaşatmıştı. Dönem dönem Roberto Firmino'yu da en uçta kullanan Alman teknik adam, hücuma destek olması adına Shakhtar Donetsk'ten Alex Teixeira'ya istedi ancak Ukrayna ekibinin istediği yüksek bonservis bedeli bu hamlenin gerçekleşmesine engel oldu.

Diğer sakatlar da dönüyor

Bu sezon sürekli sakatlıklarla boğuşmak zorunda olan Daniel Sturridge, bu sezon Liverpool formasıyla 6 maça çıktı ve 4 gol attı.

Liverpool'un diğer sakat oyuncularından Divock Origi ve Philippe Coutinho'nun da Perşembe günü, Slovak defans oyuncusu Martin Skrtel'in ise hafta sonunda takıma katılması bekleniyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Jürgen Klopp'a Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement