Kadınlar Eurocup - Son Dakika
Spor

Kadınlar Eurocup

Kadınlar Eurocup

Kadınlar Eurocup B Grubu'nu averajla ikinci bitirerek son 16'ya kalan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde, ikinci tura kalmanın sevinci yaşanıyor.

19.12.2013 09:34

Kadınlar Eurocup B Grubu'nu averajla ikinci bitirerek son 16'ya kalan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde, ikinci tura kalmanın sevinci yaşanıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, "Rakibimiz bizim grubumuzda bulunan Chevakata Vologda takımı oldu. Her ne kadar bu takımı 2 maçta da yenmiş olsak, her maçın havası ortamı farklı olduğu için final niteliğindeki 2 maça çıkacağız" dedi.

B Grubu'nda averajla ikinci sırada yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi, son 16'da 8. sıradan kuraya girdi. Burada 9. sırada yer alan ve kendi grubunda olan Rusya'nın Chevakata Vologda Takımıyla eşleşen Mersin ekibi, ilk maçı Rusya'da oynayacak. Bu turu da geçmesi durumunda Güney ekibi, son 16'nın birinci sırasındaki takımla çeyrek finalde karşılaşacak. Bu maç öncesi ise Türkiye Kupası ikinci turunda Kayseri KASKİ ile karşılaşacak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu maçı da kazanıp kupada da yoluna devam etmenin planlarını yapıyor.

"FİNAL NİTELİĞİNDE 2 MAÇA ÇIKACAĞIZ"

Chevakata Vologda ve Kayseri KASKİ maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özcan, Eurocup'da son 16'ya kaldıkları için mutlu ve gururlu olduklarını ifade ederek, "Bu sene bayanlarda genç bir takımlar mücadele veriyoruz. Her hafta ilerledikçe takımımızın daha iyiye gittiğini görüyoruz. Eurocup'da son 16'ya kaldık. Takımımız 8. sıradan kuraya girdi ve 9. sıradaki kendi grubumuzda olan Chevakata Vologda takımıyla eşleştik. Her ne kadar bu takımı 2 maçta da yenmiş olsak, her maçın havası ortamı farklı olduğu için final niteliğindeki 2 maça çıkacağız. Öncelikle oyuncularımı burada tur atladıkları için tebrik ediyorum. İnşallah bu 16'dan 8'li finallere kalacağız diyorum. Tabi burada taraftarımızın Çarşamba günleri bizlere verdiği o muhteşem desteğinde eksik olmamasını bekliyoruz. Bugüne kadar göstermiş oldukları destekten ötürü de teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"GÜNÜNDE OLAN KAZANACAK"

Eurocup maçı öncesinde Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Kayseri KASKİ maçıyla ilgili de Özcan, "Kayseri KASKİ ile ligde oynadığımız maç bizim açımızdan belki mağlubiyetle kapanmış olsa bile baktığımızda Kayseri KASKİ'nin bizden daha güçlü bir takım olduğu inancında değilim. Bana göre denk takımların mücadelesi şeklinde olacak. O maçta hocamız teknik faul aldı. En iyi oyuncularımızdan Emel Güler teknik faul aldı. Ciddi bir hakem hatası oldu. Zaten bunu ilgililerle paylaştık. Şimdi önümüzde Türkiye Kupası'nda canlı yayının olacağı bir maç var. Bu maçla ilgili de her iki takımın güçleri denk. Gününde olan bu maçı kazanacak. Bizde takımımızın en üst motivasyonla bu maça çıkıp, bu maçı alması için elimizden geleni yapacağız. Genç oyuncuların da haftalar ilerledikçe artan grafiği bu maçı kazanma adına bizleri umutlandırıyor" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadınlar Eurocup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement