Kadınlar Eurocup - Son Dakika
Spor

Kadınlar Eurocup

Kadınlar Eurocup

Kadınlar Eurocup 2. Tur 2. maçında Rusya'nın Chevakata Vologda takımını 74-63 yenerek çeyrek finale kalan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde, sevinç yaşanıyor.

24.01.2014 10:29

Kadınlar Eurocup 2. Tur 2. maçında Rusya'nın Chevakata Vologda takımını 74-63 yenerek çeyrek finale kalan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde, sevinç yaşanıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, "Avrupa Kupası'nda son 8'e kaldığımız için mutluyuz. Bundan sonra Avrupa Kupası'nda hedefimiz karşımıza kim gelirse gelsin tur geçmek olacaktır" dedi.

Kadınlar Eurocup 2. Tur ilk maçında deplasmanda rakibi Chevakata Vologda'ya 61-59 yenilerek, tur şansını evinde oynayacağı maça bırakan Mersin Büyükşehir Belediyesi, evindeki maçı 11 sayı farkla kazanarak çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde yine Rusya'nın takımlarından olan Dynamo Kursk ile eşleşen Mersin ekibi, ilk maçı 6 Şubat Perşembe günü Mersin'de oynayacak.

Chevakata Vologda ve Dynamo Kursk maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özcan, Chevakata Vologda maçının kendileri açısından zor geçeceğini bildiklerini belirterek, "3 sayı ile kazandığımız takdirde çeyrek finale kalacağımız bir maçtı. Maça iyi hazırlanan takımımız, maçın stresi ile maçın başında her ne kadar 17 sayı geriye düşse bile teknik heyetimizin aldığı molalar ve seyircimizin desteği ile maça tutunmayı bildi ve devreyi 6 sayı ile geride kapattık. İkinci yarıda ise özlediğimiz takım savunmasını oyuncularımız sahada gösterdi. Oyunun her anını kontrol ederek maçı 11 sayı ile kazandık ve Avrupa Kupası'nda son 8'e kaldık. Bundan dolayı mutluyuz. Oyuncularımız maçtan sonra soyunma odasında özellikle galibiyeti ve turu geçmemizi Onursal Başkanımız Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'a hediye ederek, takımdaki birlik ve beraberliği ortaya koydular. Galibiyetten dolayı teknik heyetimizi, oyuncularımızı ve bize maç boyunca destek, güç veren seyircilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çeyrek finalde karşılaşacakları Rusya'nın Dynamo Kursk maçıyla ilgili de konuşan Özcan, "Bundan sonra Avrupa Kupası'nda hedefimiz kim gelirse gelsin tur geçmek olacaktır. Çeyrek finalde de yine bir Rus ekibi ile karşılaşacağız. Dynamo Kursk takımı geçen sene şampiyon olan bir takım. Yani çok güçlü bir takım. O yüzden maça çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Teknik heyetimizin ve oyuncularımızın, oynayacağımız maçları kazanmak için ellerinden geleni yapacağına inanıyorum. İlk maçı 6 Şubat Perşembe günü saat 19.00'da Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynayacağız. İnşallah ilk maçta güzel bir skor elde ederek, deplasmanda oynayacağımız maça avantajlı gideriz. Özellikle bu maça bütün Mersinlileri bize destek olmaya çağırıyoruz" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadınlar Eurocup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement