Karabük 'Kar'lı Çıktı - Son Dakika
Spor

Karabük 'Kar'lı Çıktı

Karabük \'Kar\'lı Çıktı

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Karabükspor, yoğun kar yağışı altında oynanan mücadelede Kayserispor’u 1-0 mağlup etti.

08.12.2013 18:46

Spor Toto Süper Lig'de 14. haftada mücadelesinde Karabükspor, yoğun kar yağışı altında oynanan karşılaşmada Kayserispor'u ilk yarının son anlarında bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Sahadaki karın temizlenmesi sebebiyle sık sık duran karşılaşmada ev sahibi ekip, Joseph Akpala'nın attığı golle devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda iyice ağırlaşan zeminde iki ekipte pozisyon bulmakta zorlanırken, 84. dakikada Kayserispor'un kalecisi Gökhan Değirmenci direk kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Sarı-Kırmızılılar, 3 oyuncu değiştirme hakkını kullandıkları için kaleye Gürcü stoper Khizanishvili geçerken, mücadelenin son anlarında ise karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa çok tartışılan bir kararla Salih Dursun'u çift sarıdan oyundan attı ve konuk ekip maça 9 kişi devam etti. Karşılaşmada başka gol olmazken, Karabükspor ligdeki yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

Bu skorla Karabükspor puanını 20'ye yükseltirken, ligde zor günler geçiren Kayserispor ise 10 puanda kaldı. Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Karabükspor, deplasmanda T. Konyaspor'a konuk olacakken, Kayserispor ise kendi sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak.

Kardemir Karabükspor-Kayserispor maçının detayları için tıklayınız…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Karabük 'Kar'lı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement