Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da basın sözcüsü Ahmet Gölbek, "Sezonun ikinci transfer döneminde 4 ya da 5 oyuncu almak için çalışıyoruz" dedi.
Gölbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 Ocak'ta başlayıp 3 Şubat'ta sona erecek ara transfer döneminde takıma takviye yapacaklarını söyledi.
Birçok futbolcuyla görüşmelerin devam ettiğini anlatan Gölbek, "Teknik heyetimizin görüşleri doğrultusunda transfer çalışmaları başladı. Sezonun ikinci transfer döneminde 4 ya da 5 oyuncu almak için çalışıyoruz. Kardemir Karabükspor bir kurum takımı. Transferlerde buna dikkat ediyoruz. Titiz davranmak zorundayız" diye konuştu.
Gölbek, transfer döneminde takımdan ayrılacak futbolcular olduğunu da kaydetti.
Karabükspor'un Galatasaray'dan Dany'yi kadrosuna katması bekleniyor.
Son Dakika › Spor › Karabükspor'dan Transfer Atağı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.