Karşıyaka, İzmir'deki Son Sınavında - Son Dakika
Spor

Karşıyaka, İzmir'deki Son Sınavında

Karşıyaka, İzmir\'deki Son Sınavında

PTT 1. Ligde son 2 haftaya 8. sırada giren yeşil kırmızılı ekip, bu sezon İzmir'deki son maçını yarın diğer İzmir temsilcisi Bucaspor'la oynayacak.

25.04.2014 14:53  Güncelleme: 14:50

PTT 1. Lig'de son 2 haftaya 8. sırada giren Karşıyaka, bu sezon İzmir'deki son maçını yarın diğer İzmir temsilcisi Bucaspor'la oynayacak.

Ligde ikinci devrede teknik direktör Yusuf Şimşek'le başarılı sonuçlar alan Karşıyaka, yarın cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukları izleyeceği müsabakada saat 15.30'da Dyo Alsancak Stadı'nda Bucaspor'la karşılaşacak. Ligde ilk devrede rakibine 1-0 mağlup olan Karşıyaka rakibiyle liglerde 36. maçına çıkacak.

Karşıyaka bu maçlarda Bucaspor'u 16 kez mağlup ederken, 10 yenilgi aldı. İki ekip arasındaki 9 müsabaka berabere tamamlanırken, Karşıyaka'nın 45 golüne Bucaspor 35 golle cevap verdi.

Karşıyaka-Bucaspor arasındaki müsabakayı yönetecek Tayfur Özkan daha önce 2007-2008 sezonunda Karşıyaka'nın Mardinspor'u 3-1 mağlup ettiği maçta düdük çalmıştı. Bucaspor'un 3 maçını yöneten Tayfur Özkan'ın görev yaptığı müsabakalarda sarı lacivertli ekip 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Öte yandan PTT 1. Lig'de teknik direktörlük görevine Hüsnü Özkara'yı getiren Orduspor'un Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşek'e de teklif götürdüğü, ancak teknik adamın etik olmayacağı gerekçesiyle bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Karşıyaka, İzmir'deki Son Sınavında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement