Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta maçında sahasında Samsunspor'a 1-0 yenilen Beşiktaş'ta Carlos Carvalhal, takımının aldığı yenilgiyi yayıncı kuruluş mikrofonlarına yorumladı.
Portekizli teknik adam mücadeleyle ilgili olarak, "Bizim için çok zor bir maç oldu. Bütün hafta bu mücadeleye hazırlandık. Sabah Ernst maç öncesi de Mustafa rahatsızlanıp takımda yer alamadılar. Maç öncesi bu sıkıntıları yaşarken maç içinde de bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıda da yeterince agresif olamadık. Topu çizgiden geçiremiyorsak yapacak bir şey yok. Kendi kendimizi cezalandırdık. '"Atamayana atarlar" kuralı işledi' diyebiliriz." dedi.
Carvalhal ayrıca sakat oyuncuların durumları için "Quaresma'nın durumunun ciddi olmadığını düşünüyorum. İsmail'in ise tedavisi sürüyor. Gelecek maç sahada yer alacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.
Son Dakika › Spor › 'Kendi Kendimizi Cezalandırdık' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.