Konak Belediyespor'da Cosmina Sevinci - Son Dakika
Spor

Konak Belediyespor'da Cosmina Sevinci

Konak Belediyespor\'da Cosmina Sevinci

UEFA Şampiyonlar Ligi rövanş maçında perşembe günü RTP Unia Raciborz'la karşılaşacak Konak Belediyespor'da daha önce cezalı duruma düştüğü bildirilen Cosmina forma giyebilecek

15.10.2013 19:13

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. tur rövanş maçında 17 Ekim Perşembe günü deplasmanda RTP Unia Raciborz ile karşılaşacak Konak Belediyespor'da daha önce cezalı olduğu bildirillen golcü oyuncu Cosmina'nın forma giyebileceği bildirildi.

Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turunu geçen ilk Türk takımı olan Konak Belediyespor, birinci tur ilk maçında 2-1 kazandığı müsabakanın rövanşı için İstanbul'dan havayoluyla Prag'a geçti. Konak Belediyespor kafilesi, buradan karayoluyla Raciborz'a gidecek.

İzmir'de RTP Unia Raciborz ile yapılan maçta sarı kart gören ve cezalı duruma düştüğü bildirilen Konak Belediyespor'un golcü oyuncu Cosmina'nın, eleme grubu maçlarındaki kartlar dikkate alınmadığı için bu müsabakada da forma giyebileceği bildirildi.

Raciborz'daki Osir Stadı'nda 17 Ekim Perşembe günü TSİ 15.00'te başlayacak RTP Unia Raciborz-Konak Belediyespor karşılaşmasını İspanyol Elia Martinez yönetecek. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Konak Belediyespor'da Cosmina Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement