Konyaspor'da 3. Özkara Dönemi Başladı - Son Dakika
Spor

Konyaspor'da 3. Özkara Dönemi Başladı

Konyaspor\'da 3. Özkara Dönemi Başladı

Bank Asya 1.Lig takımlarından Konyaspor, yeni sezon için teknik direktör Hüsnü Özkara ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak teknik adamı 3.kez takımın başına getirdi.

12.06.2012 18:45

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor, yeni sezon için teknik direktör Hüsnü Özkara ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak teknik adamı 3. kez takımın başına getirdi.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, takımda yeni bir dönemin başlangıcının yapıldığını söyledi. 2012-2013 sezonunu Hüsnü Özkara ile geçireceklerini ifade eden Şan, "Kendisi Bank Asya 1. Lig'i çok yakinen tanıyan ve daha önce Konyaspor'a şampiyonluk yaşatmış, şampiyon bir kadro oluşturmuş bir teknik direktörümüz. Konyaspor'un içinde bulunduğu durum itibariyle yönetim kurulunun bilgisi dahilinde bazı görüşmeler yaparak takımımız için en doğru kararı Hüsnü Özkara hocamızda verdik. Tüm zorluklara rağmen netice alacağımızı umduğumuz bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Şan'ın konuşmasının ardından 1 yıllık sözleşmeyi imzalayan teknik direktör Hüsnü Özkara ise, "Yuvama gelmekten son derece mutluyum" diye konuştu.

Özkara, "Konyaspor'un bende çok ayrı bir yeri var, bunu her zaman söylüyorum. Burada çok güzel günlerim oldu, şampiyonluk yaşadım. Bugün de burada tekrar Konyaspor'un başarısı için tertemiz pırıl pırıl bir sayfa açıp iyi başlangıçlar yapmak istiyoruz. Yönetim kurulumuz, taraftarımız ve basınımızla birlikte el ele verip bu takımı arzu ettiği, layık olduğu yere çıkarırız, tek hedefimiz budur" diye konuştu.

Teknik direktör Özkara'nın yardımcılıklarını Muharrem Aydın, Ekrem Özerk Tufan, Enver Şen ve kaleci antrenörü Atilla Uzuncan yapacak.

Üçüncü kez Konyaspor'un başına geçen Hüsnü Özkara, son 8 sezonda 9 ayrı takımda görev yaptı. Konyaspor'un 2002-2003 sezonunda Süper Lig'e yükseldiğinde takımın başında olan Özkara, 2003-2004 ile 2011-2012 sezonları arasında üç ayrı ligden toplam 9 takımda görev yaptı. Bu süreçte Konyaspor ve Elazığspor'da ikişer kez görev yapan Özkara'nın son 8 sezonda çalıştırdığı takımlar arasına Boluspor, Giresunspor, Adanaspor, Karabükspor, Sakaryaspor, Kayserispor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor da bulunuyor. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Konyaspor'da 3. Özkara Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement