Konyaspor'un Kaptanlarından Süper Lig Sözü - Son Dakika
Spor

Konyaspor'un Kaptanlarından Süper Lig Sözü

Konyaspor\'un Kaptanlarından Süper Lig Sözü

Konyaspor kaptanları Erdinç Yavuz ve Ertuğrul Aslan, Süper Lig için taraftarlarından destek istedi.

16.05.2012 13:28

Konyaspor kaptanları Erdinç Yavuz ve Ertuğrul Aslan, Süper Lig için taraftarlarından destek istedi. Konyaspor'un Süper Lig'e çıkacağına inandıklarını belirten her iki kaptan Play-off'a Kasımpaşa galibiyeti ile başlayarak taraftarlarının gönlünü almak istediklerini söyledi.

Süper Lig'e çıkmak için Play-off mücadelesi verecek olan Ban Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor, Kasımpaşa ile evinde karşılaşacağı maç için Nevşehir'in Avanos ilçesindeki kamp çalışmalarını sürdürüyor. Avrasya Hotel'de kalan ve bu otelin kendi tesislerinde Teknik Direktör Osman Özdemir nezaretinde çalışmalarını sürdüren Konyasporlu futbolcular oldukça iddialı.

Takımın son haftalarda aldığı sonuçların ardından Teknik Direktör Osman Özdemir ve takım kaptanları sık sık futbolcularla toplantılar yaparak onları motive etmeye çalışıyor. Nevşehir'de iyi bir hava yakaladıklarını ve Konyaspor'u Süper Lig'e çıkartmak için çaba gösterdiklerini belirten yeşil-beyazlı takımın kaptanları Erdinç Yavuz ve Ertuğrul Aslan taraftarlardan destek istedi.

Takımın 1. kaptanı Erdinç Yavuz, "Ligi iyi bir yerde bitirdik. İlk iki içerisinde de Süper Lig'e çıkabilirdik ama olmadı. İyi bir hava yakalamak adına takım olarak Nevşehir'e geldik ve kamp yapıyoruz. İyi bir ortam var ve iyi çalışıyoruz. Kasımpaşa ile iki tane final maçı oynayacağız. Ligde onlara karşı galibiyetimiz yok. İlk maçımızı içerde oynayacağız ve iyi başlamak istiyoruz. Gol yemeden alacağımız bir galibiyet bizi finale taşıyabilir" dedi.

Play-off grubundaki hiç bir takıma karşı ligde galibiyetlerinin olmadığı ve bunun takım üzerinde bir stres yaşatıp yaşatmayacağı sorusuna Yavuz, "Tabi ki onun bir baskısı var ama çok fazla etkileyeceğini zannetmiyorum. Sahaya çıktığımızda her takım 11 kişi oynuyor ve şartlar eşit. O gün kim daha iyi hazırlandıysa ve organize oluyorsa o kazanıyor maçı. Sezon boyunca bunu yaşadık zaten. Ben ümit ediyorum ki biz galibiyetle başlayacağız ve Konyaspor'u finale taşıyacağız" yanıtını verdi.

Son olarak Konyaspor taraftarlarına seslenen Erdinç Yavuz, taraftarların takımlarına kırgın olduklarını ve ilk maçlarını kazanarak kendilerini affettirmek istediklerini ifade ederek, "Ben hissediyorum, taraftarlarımızın bize biraz kırgınlığı var. Özellikle son dönemde iç sahada oynadığımız maçlarımızı kaybettik. O maşları kaybetmeseydik biz en azından Elazığspor ile Konya'da bir final oynuyor olabilirdik. Maalesef bunlar yaşandı ve artık önümüze bakmamız lazım. İki tane kritik maç oynayacağız ve ikinci maç seyircisiz olacak. İlk maçımızda taraftarlarımızın tribünleri doldurmalarını ve bize destek vermelerini bekliyoruz" ifadelerin kullandı.

Takımın 2. kaptanı Ertuğrul Aslan ise, "Gönül isterdi ki ilk ikide olalım. Ama bunu son haftalarda yaşadığımız kayıplarla beceremedik. Ben takım arkadaşlarımız ile konuştuğumuzda onlara inancımı hep söylüyorum. Onlara çok güveniyorum. İyi bir kadromuz var ve tüm olumsuzluklara rağmen, transfer yasağına rağmen bunu başarırsak bir ilki gerçekleştirmiş olacağız. İki tane telafisi olmayan maç oynayacağız. Kasımpaşa'da bizim gibi geçtiğimiz sezon Süper Lig'den düştü. İyi bir kadroları var ve güçlerini biliyoruz. Ben bütün arkadaşlarıma güveniyorum. Önce Konya'daki maçı kazanarak avantaj yakalamak istiyoruz. Finalde artık her şeyimizi ortaya koyarak Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e çıkartmak istiyoruz. Taraftarlarımıza son 4 haftada bir hayal kırıklığı yaşattığımızın farkındayız. İnşallah artık Konya'daki maçta bir final nasıl oynanıyor onu bütün Türkiye'ye göstereceğiz. Ben takımıma ve arkadaşlarıma güveniyorum ve inşallah Konyaspor'u Süper Lig'e çıkartacağız" şeklinde konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Konyaspor'un Kaptanlarından Süper Lig Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement