Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü Güreşçileri Üçüncülük Elde Etti - Son Dakika
Spor

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü Güreşçileri Üçüncülük Elde Etti

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü Güreşçileri Üçüncülük Elde Etti

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü güreşçileri, 39. Geleneksel Karamürsel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde üçüncülük elde etti. Alim Efe Denizci teşvik 1 boyunda, Ahmet Özlü ise küçük orta küçük boyunda üçüncü oldu. Güreşçiler, gösterilen ilgi ve sevginin daha çok başarıya teşvik ettiğini dile getirdi.

02.10.2023 12:42

39. Geleneksel Karamürsel Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne katılan Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü güreşçilerinden 2 pehlivan üçüncülük elde etti.

39. Geleneksel Karamürsel Yağlı Pehlivan Güreşleri Levent Erdoğan Er Meydanı'nda düzenlendi. Düzenlenen güreşlere 45 başpehlivanın yanı sıra minik I, minik II, teşvik I, teşvik II, tozkoparan, ayak, deste küçük, deste orta, deste büyük, küçük orta küçük, küçük orta büyük, büyük orta, başaltı ve baş olmak üzere toplam 14 kategoride yapılan karşılaşmalara 500'e yakın güreşçi katıldı. Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcuları Alim Efe Denizci teşvik 1 boyunda, Ahmet Özlü'de küçük orta küçük boyunda üçüncü oldu. Yarışta üçüncü olan Denizci ve Özlü, "Güreş severlerin ve otoritelerin bizlere gösterdikleri ilgi ile sevgi bizi daha çok başarıya teşvik ediyor" diyerek duydukları memnuniyeti dile getirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü Güreşçileri Üçüncülük Elde Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement