Körfez Ekibinde, İstanbul Güngörenspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Körfez Ekibinde, İstanbul Güngörenspor Maçı Hazırlıkları

Körfez Ekibinde, İstanbul Güngörenspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü, pazar günü sahalarında yapacakları İstanbul Güngörenspor'un hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

20.02.2014 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü, sahalarında yapacakları İstanbul Güngörenspor'un hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kulüp Müdürü Erol Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Muharrem Uğur yönetiminde çalışmaların devam ettiğini belirterek, futbolcuların idmanlarda hırslı olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Sahalarındaki İstanbul Güngörenspor maçına odaklandıklarını ifade eden Bektaş, Burhan dışında Aydın ve Ulaç'ın takımla çalışmalara başladığını kaydetti.

Ömer Fırat'ın kart cezalısı olması nedeniyle sahada yer alamayacağını dile getiren Bektaş, "Bizim için önemli bir karşılaşma. Çıkış yakalamak için mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. Sahada elimizden geleni yapacağız. Futbolcularımıza güveniyoruz. Gelecek 3 hafta önemli bir süreç, sıralamadaki rakiplerimizle karşılaşacağız. En iyi skorları elde etmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Körfez Ekibinde, İstanbul Güngörenspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement