Louis Van Gaal: Artık Gülebilirim... - Son Dakika
Spor

Louis Van Gaal: Artık Gülebilirim...

Louis Van Gaal: Artık Gülebilirim...

Manchester United'ın Hollandalı çalıştırıcısı, Arsenal karşısında aldıkları galibiyetin ardından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

23.11.2014 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal, Arsenal karşısında takımını üçlü savunmayla oynatarak doğru bir karar verdiğini belirtirken, 2-1'lik galibiyetten ötürü mutlu olduğunu dile getirdi.

Savunma hattında yaşanan sakatlık sorunları nedeniyle savunmada Chris Smalling'in yanında genç oyuncular Paddy McNair ve Tyler Blackett'a şans veren deneyimli teknik adam, kanat bekleri olarak da Antonio Valencia ve Luke Shaw'u kullanmıştı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında doğru bir seçim yaptığını anlatan van Gaal, "Eğer Arsenal ilk 20 dakika içersinde golü bulmuş olsaydı, bana neden üçlü savunmayı tercih ettiğimi sorardınız. Ama şimdi gülebilirim. Doğru bir tercih yaptığımdan eminim. Kaliteli bir karardı. Oyuncularım harika bir iş çıkarttılar. Blackett, McNair ve Shaw... Kaç yaşındalar?" ifadelerini kullandı.

Her hafta ilk 11'de değişiklikler yapmak zorunda kaldığına da değinen başarılı teknik adam, "Umarım artık sakatlıklar sona erer çünkü takım içersindeki istikrarı yakalamak bu şekilde imkansıza yakın. Her hafta ilk 11'de değişiklikler yapıyorum ve bu da takımı olumsuz yönde etkiliyor." dedi.

Van Gaal, karşılaşmanın ilk yarısında iyi bir oyun sergilememelerine rağmen alınan sonuçtan ötürü mutlu olduğunu da belirtirken, "İlk 35 dakika boyunca çok kolay top kaybettik. Arsenal birçok fırsat yakaladı ama bu anlarda David De Gea sahneye çıktı. 35 dakikanın ardından ise oyuna geri döndük. Sonuçta kritik bir deplasman maçıydı ve kazandık. En iyi galibiyetimiz olduğunu söyleyebilirim." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Louis Van Gaal: Artık Gülebilirim... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement