Lyon, Yoann Gourcuff'u Satmamaya Kararlı - Son Dakika
Spor

Lyon, Yoann Gourcuff'u Satmamaya Kararlı

Lyon, Yoann Gourcuff\'u Satmamaya Kararlı

Napoli'nin Gonalons teklifini reddeden Lyon, Yoann Gourcuff'u da satmaya niyetli değil.

13.01.2014 22:27  Güncelleme: 00:15

''Gourcuff Fransa'dan gitmeli''

Lyon başkanı Jean-Michel Aulas, sözleşmesi 2015'te sona erecek olan Yoann Gourcuff'u satmayacaklarını açıkladı. Oyuncuyla Arsenal'in ilgilendiği iddia ediliyordu.

27 yaşındaki Gorcuff'un Lyon günleri çokça sakatlık barındırsa da bu sezon istikrarlı bir görüntü çizmeyi başardı ve 20 maçta forma giyerek 4 gole imza attı.

Aulas, oyuncuyu en az sezon sonuna kadar tutmaya kararlı olduklarını belirterek "Zor zamanlarda da hep destekledik ve bu sezon kalitesini ortaya koyuyor. Gourcuff hakkında yurt dışından pek çok teklif aldık. Ama sezonun ikinci yarısını da düşünmeliyiz. Bu yüzden bize dört beş oyuncumuz için gelen tekliflerin hepsini reddettik" dedi.

Napoli'den Lyon'a suçlama

Mazime Gonalons için Napoli'nin 17 milyon euroluk teklifini de reddettiklerini hatırlatan Aulas "Yetiştirdiğimiz bir oyuncuya teklif gelince iş daha da zorlaşıyor. O durumda, ufukta da Brezilya varken hem kulübün hem oyuncunun çıkarlarını düşünmek zorundasınız. Düşündüklerimizi Ma'a da anlattık ve onunla birlikte en iyi çözümü bulmaya çalıştık. Sonunda da yönetim kurulumuza açıklama yapmak zorunda kaldık çünkü bu mali açıdan istisnai bir durumdu." diyerek Napoli'nin teklifinin kendilerini zor bir seçim yapmaya ittiğini belirtti.

Gourcuff ile Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia edilmişti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Lyon, Yoann Gourcuff'u Satmamaya Kararlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement