Tartışma sonrası özür dileyen Gerrard'dan Fatih Terim açıklaması: Yıllardır saygı duyuyorum - Son Dakika
Spor

Tartışma sonrası özür dileyen Gerrard'dan Fatih Terim açıklaması: Yıllardır saygı duyuyorum

Rangers Teknik Direktörü Steven Gerrard, Galatasaray karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Maçın ardından Fatih Terim'den özür dileyen İngiliz teknik adam, tecrübeli teknik adama yıllardır saygı duyduğunu belirtti.

02.10.2020 00:57  Güncelleme: 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rangers Teknik Direktörü Steven Gerrard, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray'ı 2-1 yenerek gruplara kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından çevrimiçi bir platform üzerinden düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Gerrard, Galatasaray'ın çok önemli bir rakip olduğunu belirterek, "Son düdük çaldığında çok rahatladım. Takımıma güveniyordum. Bu galibiyet bizim için çok önemli. En güzel gecelerimden biri. Avrupa'da güzel maçlarımız oldu. Oyuncularımı kutluyorum. Çok iyi bir takımı ve teknik direktörü yendik. Bana göre galibiyeti hak ettik. Böyle devam etmemiz lazım." diye konuştu.

Gruplara kalmanın finansal açıdan da önemli olduğunu vurgulayan Gerrard, "En önemlisi de taraftarımızı mutlu ettik. Keşke onlar da yanımızda olsaydı. Önemli olan turu geçmekti." ifadelerini kullandı.

Tartışma sonrası özür dileyen Gerrard'dan Fatih Terim açıklaması: Yıllardır saygı duyuyorum

"TERİM'E SENELERDİR SAYGI DUYUYORUM"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e çok saygı duyduğunu dile getiren Steven Gerrard, "Kendisine senelerdir saygı duyuyorum. İki takım için de çok önemli bir maçtı. Galatasaray, Avrupa'da çok tecrübeli bir takım. O bakımdan bu galibiyet bizim için daha da özel oldu. Çok mutluyuz." diye konuştu.

Gerrard, maçta attıkları iki golü de çok beğendiğini anlatarak, "İlk yarıda iyi pozisyonlara girdik ama maalesef golü atamadık. İkinci yarıda her şey farklı oldu ve golleri bulduk." değerlendirmesinde bulundu.

ÖZÜR DİLEDİ

Öte yandan İngiliz teknik adam, maçın ardından Fatih Terim'in yanına giderek özür diledi. İki teknik adam, bir süre sohbet ettikten sonra soyunma odasının yolunu tuttular.

Tartışma sonrası özür dileyen Gerrard\'dan Fatih Terim açıklaması: Yıllardır saygı duyuyorum
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tartışma sonrası özür dileyen Gerrard'dan Fatih Terim açıklaması: Yıllardır saygı duyuyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Hamsim61: Ya BU terim kadar terbiyesiz bir adam daha yok yener tartisir yenilir tartisir adam menopaza giriyo macllarda bence kimsesiz ler yurduna birakmak lazim 19 6 Yanıtla Somalı: Sanamı kaldı Terımı suclamak hamsı zekaluu 1 4
  • hakan: allah aşkına, hangi lisanda anlaşıyorlar merak ettim... 10 3 Yanıtla Somalı: Merak etme adamın ıngılızcesı var bılader. 1 0
  • hakan: anlamadım, neyine saygı duyuyormuş ? tanıyor mu ki ? fatih hocanın son başarısı 2000 yılı yani 20 sene önce, o zaman kaç yaşında olabilir? de ki 20 eee.. o zamandan mı saygı duyuyormuş.. 3 5 Yanıtla Han: İnsan üzülüyor memleketinde "Sığ, kendini geliştirmeyen, düşünemeyen, mantık yürütemeyen" insan gördükçe.. Bir mimar dünya binalarına, Bir artist dünya sanatına, Bir biliminsanı bilim adına araştırmalara/buluşlara Bir futbol insanı da dünya futbol karakterlerine ilgili ve hakim olabilir, gözünde büyütür yada büyütmez. Ama elindeki imkanlarla neler yapılabilecegini/yapabildiğini ve artısını öngörerek/görerek saygı duyabilir.. 0 0
  • kaynana: BU KALECİYİ TAKIMA KOYAN TERİME SAYGI DUYMUYORUM 3 2 Yanıtla
  • Ğ: hangi İngilizce evet yada hayırı biliyordur terrrrime yeter 2 2 Yanıtla

Advertisement