Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

PTT 1.Lig'de Şanlıurfaspor'u 4-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Kemal Kılıç, "Bu konsantrasyon ve ciddiyetle devam edersek, sezon sonuna kadar yenilgi almama ihtimalimiz var" dedi.

31.03.2013 17:38

PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor'u 4-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Kemal Kılıç, "Bu konsantrasyon ve ciddiyetle devam edersek, sezon sonuna kadar yenilgi almama ihtimalimiz var" dedi.

Kılıç, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, bu sezon ilk kez üst üste 3. galibiyetlerini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Maçın genelinde çok iyi oynamadıklarını ifade eden Kılıç, "Son yarım saat daha iyi oynadık diyebilirim. İlk yarı iki takım açısından da düşük tempolu oynandı. Attığımız 2. golden sonra oyunun kontrolünü tamamen elimize aldık" diye konuştu.

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Kılıç, "Ancak şımarmamak gerekir, zaten şımarılacak bir durum da yok. Genel olarak başarılı bir sezon geçirmiyoruz. Ayağımızın yere basmış olması gerekiyor. Ligde bir iki takımın daha alt sıralara inmesinin ardından çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bu konsantrasyon ve ciddiyetle devam edersek, sezon sonuna kadar yenilgi almama ihtimalimiz var" diye konuştu.

-Şanlıurfaspor cephesi-

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner ise istedikleri sonucu alamadıkları için üzgün olduklarını, maçın başında değerlendiremedikleri bir pozisyonun ardından rakiplerinin golü bulduğunu söyledi.

İkinci yarıya iyi başladıklarını kaydeden Çetiner, şöyle konuştu:

"Kolay bir gol daha yedik ve oyun Göztepe'nin istediği gibi gelişti. Biz de oyun düzeninden koptuk. Rakibimiz 2 gol daha buldu ve 4-0 kazandı. Ben oyuncularıma sitem edeceğim. Herkesin biraz daha fazla aynaya bakması lazım. Bulunduğumuz durum hiç iç açıcı değil. Beyinleri tedavi edip, kalan 6 maçta alınabilecek 18 puanın en fazlasını almaya çalışıp ligi layık olduğumuz yerde bitireceğiz. Oyuncularımıza güvenimiz tam." - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement