Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Çapa: "Bugün maçı kaybettik ama öz güven adına taraftarlara iyi şeyler izlettirdik"

27.08.2013 01:01

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa 4-2 kaybettikleri Beşiktaş maçına ilişkin, "Bugün maçı kaybettik ama öz güven adına taraftarlara iyi şeyler izlettirdik" dedi.

Çapa, maçın ardından yaptığı açıklamada, iki kez öne geçtikleri bir karşılaşmayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

İki takımın da 90 dakika boyunca iyi mücadele ettiğini dile getiren Çapa, şöyle devam etti:

"İlk on dakika saha içerisinde tedirgindik. Bu aşırı motive olmaktan kaynaklanan durumdu. Golü bulduktan sonra güvenimiz yerine geldi ve yansıtmak istediğimiz oyunu oynadık. 1-1'den sonra da motivasyonumuzu bozmayıp ikinci golü aradık. 2-1'i yakaladıktan sonra süreci biraz daha uzatabilmiş olsaydık devreye iyi bir şekilde girmiş olurduk. Maalesef olmadı. 3-1 yakalamak isterken rakip 2-2'yi yakaladı. 3-2'den sonra 3-3 yakalamak isterken 4-2 oldu. Ben takımımın bugünkü istek, arzusu ve oyunundan memnunum. Bugün şampiyonluk adaylarından biriyle oynadık. Bugün maçı kaybettik ama öz güven adına taraftarlara iyi şeyler izlettirdik. Bundan sonraki maçlarda da bugünkü coşkuyu tribünlerde görmek istiyoruz."

Futbolcu Ekrem Ekşioğlu ise basit goller sonucu maçı kaybettiklerini ifade etti. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement