Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Çetiner: "Evimizdeki maçtan 3 puan alarak, önümüzdeki 3 maçtan da galibiyetle ayrılıp aradaki puan farkını kapatmak istiyorduk ancak bazen bu planlar tutmuyor"

18.09.2013 23:55

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, 1-1 berabere kaldıkları maça ilişkin, "Evimizdeki maçtan 3 puan alarak, önümüzdeki 3 maçtan da galibiyetle ayrılıp rakiplerimizle aradaki puan farkını kapatmak istiyorduk ancak bazen bu planlar tutmuyor" dedi.

Çetiner, GAP Arena Stadı'nda maçın ardından yaptığı açıklamada, maçta çok iyi oynamamalarına rağmen birkaç pozisyon yakaladıklarını ancak bunları değerlendiremeyince baskı altında oynamak zorunda kaldıklarını söyledi.

Işıkların arızalanmasıyla sahanın da azizliğinden çok kolay ve basit bir gol yediklerini ifade eden Çetiner, "Burada futbolcularıma da bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü sahada yaklaşık 30 dakika durdular ve soğudular ancak bunlar gerçekten bahane değil" diye konuştu.

İstedikleri Şanlıurfaspor gibi oynamadıklarını, neticede 2 puan kaybettiklerini ve bunun canlarını sıktığını dile getiren Çetiner, şöyle devam etti:

"Futbolcularım kendilerini toparlayıp 2 gün sonraki maça hazırlanmalılar. Telafisi mümkün olmayan maçlar değil ama futbolcularım baskı altında, bir seriye ihtiyacımız var. Evimizdeki maçtan 3 puan alarak, önümüzdeki 3 maçtan da galibiyetle ayrılıp rakiplerimizle aradaki puan farkını kapatmak istiyorduk ancak bazen bu planlar tutmuyor. İnşallah en kısa sürede herkesin özlediği Şanlıurfaspor'u oluşturmayı planlıyoruz."

TKİ Tavşanlı Linyitspor cephesi

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok ise maçtan 3 puan almak istediklerini ancak sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını kaydetti.

Futbolcularının her geçen gün daha iyi bir futbol sergilediklerini anlatan Tok, "Futbolcularımın takım anlayışları, maç içerisindeki dayanışmaları takımı daha ileriye götürüyor, inşallah daha iyi olacağız. Bu ligde iyi futbol oynamak istiyoruz. Her geçen gün de bunu uygulamaya çalışıyoruz" ifadesini kullandı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement