Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Galatasaraylı futbolcu Gökhan Zan: "Avrupa Fatihi olduğumuzu herkese hatırlatacağımızı söylemiştim. Taraftarımızı arkamıza alırsak, onlarla bütünleşirsek, neler yapabileceğimizi herkes çok net görmüştür" "Son 16 takım arasına kaldığımız için çok mutluyuz. Eğer boğulacaksak, büyük denizde boğulalım.

11.12.2013 18:40

Galatasaraylı futbolcu Gökhan Zan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus galibiyetiyle, sarı-kırmızılı takımın "Avrupa Fatihi" olduğunu herkese hatırlattıklarını söyledi.

Türk Telekom Arena'daki zorlu mücadele sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Gökhan Zan, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:

"Bugün bizim için çok özel ve çok güzel bir gün. Elazığspor maçından sonra, 'Galatasaray gibi oynarsak, taraftarımızı arkamıza alıp, o atmosferi rakibe hissettirirsek, Avrupa Fatihi olduğumuzu herkese hatırlatacağız' demiştim. Taraftarımızı arkamıza alırsak, onlarla bütünleşirsek neler yapabileceğimizi herkes çok net görmüştür. Dün ve bugün bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza tek tek şükranlarımızı yolluyoruz. Bu yolda bizi yalnız bırakmasınlar."

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takımın yer aldığı tura kalmaktan mutluluk duyduklarını belirten tecrübeli futbolcu, "Son 16 takım arasına kaldığımız için çok mutluyuz. Eğer boğulacaksak, büyük denizde boğulalım. Biz UEFA Avrupa Ligi değil, Şampiyonlar Ligi takımıyız. Bugüne kadar aslanlar gibi geldik. İkinci defa üst üste son 16'ya kaldık. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Buradan bütün İtalyanlar'a sesleniyorum. Galatasaray bu grubun en önemli takımıdır. Bize şans vermeyenler! Galatasaray Avrupa Fatihi'dir" şeklinde konuştu.

- Semih Kaya: "Şampiyonlar Ligi'nde devam ettiğimiz için çok mutluyuz"

Sarı-kırmızılı futbolcu Semih Kaya da, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yollarına devam ettikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Juventus karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydeden Semih, "Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam ettiğimiz için çok mutluyuz. Önemli bir galibiyet aldık. Bunun için takım arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle zorlu bir günde bizi yalnız bırakmadılar. Saha zeminine rağmen iyi mücadele ettik. Umarım önümüzdeki maçlarda aynı performansı ortaya koyup, istediğimiz hedefe ulaşırız" diye konuştu.

Semih, Juventus'un hücum oyuncusu Carlos Tevez'i iyi savunduğunun ifade edilmesi üzerine, takım olarak iyi olduklarını belirterek şöyle konuştu:

"Tevez, dünya çapında kendisini kanıtlamış bir futbolcu. Çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Bugün de ona şahit oldum. İnanılmaz kuvvetli ve nerede ne yapacağını anlayamıyorsun. Onun için savunmada tedirgin oynadığımızı düşünüyorum. Fakat iyi bir karşılaşma geçirdik. Gol yemedik ve başarılı bir oyun ortaya koyduk. Bunun sayesinde de galibiyet geldi." - İstanbul

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement